Nino de Angelo tilstår: “Jeg er virkelig en elendig rollemodel”

Alkohol- og stofmisbrug, sygdomme, skandaler … Nino de Angelo er en livsnyder. “Det er svært at få styr på mig selv,” siger han om sig selv. I talkshowet “Kölner Treff” forsøger han at forklare årsagen til sine tilbagevendende problemer…

“Jeg drikker allerede. (…) Når jeg begynder at drikke, så drikker jeg. Så det er bedst, hvis jeg ikke engang begynder,” siger Nino de Angelo i et interview med gæsteværterne Elke Heidenreich og Susan Link i WDR-programmet “Kölner Treff”.

Nino ved, at han har et alkoholproblem, men han håndterer det åbent: “Det er også svært, især i kreative processer. Jeg skriver mange sange – næsten alle mine sange – selv, en masse tekster. Og nogle gange kan jeg bare ikke komme videre. Og det er her, en halv flaske whisky virkelig hjælper mig med at overgå mig selv, når det kommer til tekster.”

På en eller anden måde kan jeg ikke klare det, når jeg er ædru.

Nino de Angelo er ikke stolt af det. “Der kommer ting ud, som jeg lytter til tre dage senere og tænker: Hvor kom det fra? (…) Det kan jeg på en eller anden måde ikke, når jeg er ædru.” Han formoder, at hans fortid er forbundet med dette. Hans forældre havde en søn før ham med samme navn som ham: Domenico Gorgoglione. Men drengen døde, og hans forældre gav navnet igen – til Nino. “Måske for at glemme hele denne skæbne”.

Han havde følelsen af, at han måtte tage sin brors plads, og at han ikke havde ret til succes. En tung byrde, som blev lagt på ham. “Jeg er virkelig en elendig rollemodel”, siger Nino de Angelo om sig selv, og vi kan kun håbe, at han en dag vil finde fred med det…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse