Våbenbesidelse

Foto: SWR/SWR4/Torsten Silz

Francine Jordi er en af ​​de mest berømte schlagersangere i Schweiz. Hendes landsmand Jörg Kachelmann spurgte hende for nylig om nogle meget hemmelige detaljer i programmet “Riverboat”. Francine overraskede med en pistolbekendelse. I programmet “Riverboat” pakkede Francine Jordi mange private historier ud. Det handlede om hendes kræftsygdom og om at blive ældre. Emnet våben blev også rejst.

Værten Jörg Kachelmann udtalte: “Hvad adskiller os alle i Schweiz: Vi har alle et våben. Dette er tilfældet med mænd i Schweiz, for de får deres våben med hjem efter deres militærtjeneste.” Pludselig overrasker Francine Jordi med denne erklæring: “Mit våben er under sengen.”

Hvorfor har hun et våben under hendes seng? Francine var faktisk en succesrig sportsskytte: “Skydning er virkelig fantastisk, fordi det kræver meget mental styrke. Du skal have kontrol over din krop, du skal have kontrol over din vejrtrækning, og du skal være mentalt stærk nok til virkelig at affyre skuddet på en kontrolleret måde.”

Francine Jordi ved, at denne hobby ikke er helt sikker: ”Alt håndteres ekstremt omhyggeligt. Dette er sportsudstyr og ikke et våben til at dræbe nogen. Det er en sport, der virkelig fascinerer mig.” Hvem ville have troet det?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse