Derfor holdt hun sin brystkræft hemmelig

Foto: SWR/SWR4/Torsten Silz

Begegnungen – det er navnet på det nye tv-program med rockeren Peter Maffay. Til dette formål modtager Peter mennesker fra alle samfundslag for at få interessante historier fra dem i spændende interviews. Og netop sådan en historie fortalte Francine Jordi ham.

Francine Jordi vandt folkemusikkens Grand Prix i 1998 i en alder af 21 år. Kun fire år senere deltog hun i Eurovision Song Contest og har nu udgivet 15 albums. Så i 2017 kom det store skæbneslag: Francine Jordi blev diagnosticeret med brystkræft. Men i første omgang holdt hun dette for sig selv og lod ikke offentligheden vide noget om hendes sygdom.

Hun afslører nu for Peter Maffay, hvorfor hun opførte sig sådan: “Det stod klart for mig, at jeg ikke ville fortælle nogen om diagnosen,” sagde hun. “Kun min familie vidste det. Jeg sagde til dem: Giv mig ikke medlidenhed – giv mig medfølelse, det giver mig styrke.”

Jordi troede altid på, at alt ville være godt. Og præcis sådan endte det. I dag er hun symptomfri og nyder sit liv fuldt ud.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse