Francine Jordi: Dramatisk krise!

Foto: SWR/SWR4/Torsten Silz

Francine Jordi nød Corona -perioden uden optrædener, men så fik hun virussen og den kastede hende ud i en dyb krise! “Hvis du har det dårligt, og du stadig er isoleret – Jeg kan sagtens tænke på noget sjovere,” afslører Francine Jordi i et interview med magasinet
“hossa!”. Ikke en let tid for den sympatiske schweiziske kvinde – men gudskelov har hun nu overvundet virussen!

Gennem Coronaen lærte hun, at det ikke var en selvfølge at stå på en scene og holde koncerter. “Efter denne tid oplevede jeg taknemmeligheden igen”, siger sangeren ydmygt. Men nu ser hun fremad, for hun har det rigtig godt igen.

Til sin 44 -års fødselsdag i år gav hun sine fans en helt særlig gave: Med titlen “Herzfarben – Meine Best of” udgav hun et udvalg af sine smukkeste og mest succesrige sange. Generelt er hendes 44. leveår en god alder: “Du kan stadig gøre alt, men du behøver ikke gøre noget mere.”

I sit private liv lever hun meget enkelt og elsker det på den måde: ”Jeg har brug for meget natur omkring mig og ikke meget andet. Men familie og venner er vigtige for mig, som jeg virkelig nyder at grille med og bruge tid på.”

Det lyder faktisk som et meget jordnært liv! Hun vil være autentisk og ikke bøje sig, så Jordi fortsætter i interviewet: ”Jeg forestiller mig, at det er meget svært at skulle spille en rolle. Og at holde ud i mange år fremover.” I stedet vil hun bare være den, hun er, bag og på scenen. Og det er netop Francine, som hendes fans elsker så meget …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse