»Silvesterstadl« 2024 med Andy Borg? Det er, hvad tv-stationen siger!

Det er en katastrofe! Først meddelte »Silvesterstadl«-værten Francine Jordi, at hun stoppede i programmet, og nu har hendes værtspartner Hans Sigl fulgt trop. Han vil heller ikke længere præsentere programmet. Bayerischer Rundfunk har mistet drivkraften bag sit populære nytårsshow. Men hvad sker der nu? Bliver showet aflyst? Kommer Andy Borg tilbage? Schlager.de spurgte tv-stationen…

Når et stort tv-show mister to værter på én gang, er det en katastrofe for en tv-station. »Silvestershow« eller »Silvesterstadl« har i mange år været en fast favorit ved årsskiftet, selvom programmet i de senere år er blevet optaget på forhånd, er det stadig meget populært.

Hvad siger tv-stationen?

Francine Jordi forlod programmet i marts efter at have præsenteret Silvesterstadl i ni år. Der blev ikke givet nogen grund, men nu har hendes værtspartner Hans Sigl også kastet håndklædet i ringen. »Bergdoktor«-stjernen kunne simpelthen ikke komme af tidsmæssige årsager. Det er bestemt også et chok for Bayerischer Rundfunk. Schlager.de spurgte Bayerischer Rundfunk, om tv-stationen nu leder efter en efterfølger: »Vi beklager, at Hans Sigl af tidsmæssige årsager ikke er til rådighed for dette års nytårsshow. Det er dog stadig for tidligt at stille yderligere spørgsmål.” – sagde en talskvinde for pressen.

To moderatorer er væk. Sikke en katastrofe! Men hvad vil der ske med showet nu? Bliver »Silvesterstadl« nu aflyst en gang for alle? “For millioner af mennesker er nytårsshowet en integreret del af nytårsaften. Men som alle andre programmer bliver det analyseret efter hver udsendelse. Vi er i gang med at planlægge et program for den kommende nytårsaften, men det er som sagt endnu for tidligt at gå i detaljer. Vi har intensive diskussioner med vores partnere i ORF og SRF og alle de involverede,« siger BR. Det lyder, som om de holder fast i »Silvesterstadl«.

Vil Andy Borg blive bragt tilbage?

Mange fans af »Silvesterstadl« ønsker Andy Borg tilbage. Entertaineren var vært for »Musikantenstadl« med stor succes i ni år, før han blev erstattet i 2019. Fansene gik på barrikaderne dengang. Men ville Andy have lyst til at være vært for et Eurovision-show af den størrelse igen? Tv-stationen er stadig tavs: »Hans Sigls endelige beslutning om ikke at være til rådighed i år af planlægningsmæssige årsager er stadig meget ny. Det er stadig for tidligt at komme med detaljer.” Nå, men lad os vente og se!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse