Berg, Gabalier & Co.: Det planlægger de for 2022

Foto: Andreas Gabalier Web

Det samme spil hvert år. De årlige beslutninger er truffet, nu gælder det om at holde dem så vidt det er muligt. Især når det kommer til træning og ernæring, mærker mange mennesker hurtigt, at deres svagere jeg kan være meget stærkt. Schlagerstjerner som Thomas Anders eller Francine Jordi har allerede erkendt dette og har derfor sat deres egne mål.

Andrea Berg har et meget beskedent ønske om det nye år, som kun hun kan gennemføre. Til “BILD” siger hun: “Jeg vil fortsætte med at nyde hvert øjeblik og fylde det med kærlighed.” Hun giver også sine fans en masse kærlighed igen. I år fejrer sangerinden sit 30 års jubilæum på scenen og tager på en større turné.

Jürgen Drews ønsker at blive mere fit i 2022, senest var mange fans bekymrede for hans helbred. Han afslører: “Jeg vil gerne træne min ryg mere konsekvent. Gør lidt mere for min kondition.” Endelig planlægger kongen af ​​Mallorca at indhente sin solo-turné.

Thomas Anders tror derimod ikke på resolutioner. Han forklarer hvorfor til “BILD”: “Jeg nærmer mig det med den beslutsomhed: Jeg vil have et godt år, og jeg ser frem til det. Viljen til at dyrke diæt eller mere sport smuldrer alligevel efter de første par dage. Og så starter man det nye år frustreret, det vil jeg skåne mig selv for.”

Schweiziske Francine Jordi har helt andre planer. Hun vil opfylde en stor drøm: “Nemlig at tage en tur til nordlyset i nord.”

Volks Rock’n’Roller Andreas Gabalier har tre ønsker! I årevis har Andreas Gabalier dyrket meget sport med en personlig træner, og det skulle blive endnu bedre i 2022: “Mine ønsker for det nye år er disse tre: Større muskler! Tykkere pels! Og noget for hjertet!” Så sangeren vil endelig give sit hjerte væk igen. Der er allerede talrige rygter om hans kærlighedsliv.

Mickie Krause er også sporty. Han afslører til BILD: “Jeg løber mit næste maraton i 2022, det er planlagt til april. Jeg begynder at forberede mig her i januar. I slutningen af ​​året vil jeg gerne bygge og åbne en fjerde Mickie Krause Skole i samarbejde med Fly og Hjælp i Tanzania.” Mickie deltager også i showet “Showtime of my Life – Stars gegen Krebs“, som har til formål at gøre opmærksom på kræft.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse