Ute Freudenberg meddeler, at karrieren er slut

Den østtyske legende Ute Freudenberg har stået på scenen i omkring 50 år. Selv hendes Parkinsons sygdom forhindrede hende ikke i at fortsætte, men nu er det snart slut. Med hende er endnu en schlagersangerinde ved at lægge karrieren på hylden. I et interview med “Meine Schlagerwelt” afslørede hun mere om årsagerne.

Ute Freudenberg går på pension i 2023

Efter at Vicky Leandros allerede for nylig annoncerede, at hun stopper sin karriere og en afskedsturné næste år, har Ute Freudenberg nu også meddelt, at hun vil stoppe. “Næste års turne bliver helt sikkert den sidste turne i min karriere. Og det album, jeg arbejder på i øjeblikket, bliver også det sidste album i min karriere”, fortæller hun til “Meine Schlagerwelt” og tilføjer: “Jeg tænker også bevidst og uden smerte på det”.

Afskedsturné og nyt album annonceret

På sin afskedsturné vil Ute Freudenberg blive ledsaget af Christian Lais og den nytilkomne Luna Klee. Turnéen starter den 27. oktober 2023 i Erfurt – så fans kan fejre det med deres stjerne endnu en gang, inden hun går på pension. Desuden kan Ute allerede ses på tv nu på fredag i “Advent Festival of 100.000 Lights” sammen med Florian Silbereisen. Luna Klee vil også være til stede sammen med hende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse