Dieter Bohlen åbner op om Thomas Gottschalk

Dieter Bohlen og Thomas Gottschalk bliver nok ikke venner i dette liv! Fordi poptitanen ikke kan lide “Wetten, dass …?-værten, det gjorde han endnu en gang mere end klart i et radiointerview …

Dieter Bohlen & Thomas Gottschalk: Ærkefjender?

I morgenudsendelsen på Radio Hamburg åbnede Dieter Bohlen udførligt op om Thomas Gottschalk og sagde: “Gottschalk er altid så flink på tv. Privat er han ikke som man kunne forestille sig.” Alene disse to sætninger gør det klart, at DSDS-dommeren ikke har megen sympati for den 72-årige fra Bamberg. Men han tilføjede også: “Han nedgør sine kolleger backstage og fortæller ikke altid sandheden.” Få ord, men de har meget at sige, men er det virkelig sandheden? Eller er Dieter bare vred, fordi Thomas stjal hans job sidste år?

“Deutschland sucht den Superstar”: Udskiftet

Fordi: Da Dieter Bohlen i foråret 2021 måtte aflyse sin deltagelse i to “DSDS”-liveshows, angiveligt på grund af sygdom, trådte Thomas Gottschalk venligt ind i stedet for ham og sagde dengang: “RTL spurgte mig, og jeg sagde spontant ja. For det første svigter man ikke en titan, og for det andet havde jeg ikke andet at lave.”

Et par dage tidligere meddelte RTL, at Dieter Bohlen ville forlade “Deutschland sucht den Superstar” – som vi nu ved, ikke for altid, for han vender tilbage til den næste og sidste sæson. Ikke desto mindre troede mange seere allerede sidste år, at den tidligere Modern Talking-stjernes “sygdom” kun var et påskud, at de ønskede at slippe af med ham allerede til liveshowene – og foretrak at ansætte Gottschalk. For Bohlen var dette ikke en venskabsgestus, men et angreb.

Thomas Gottschalk & Dieter Bohlen: mangeårige ledsagere

Begge kunstnere har kendt hinanden i lang tid og har allerede siddet i en jury for den sjette sæson af “Das Supertalent”, som blev sendt i 2012. Men to alfahunde sammen i et og samme show? Det kan ikke fungere! Det var de ansvarlige også klar over, for efter én sæson sammen var det slut.

Og efter Gottschalk erstattede Bohlen i liveshows i 2021, missede poptitanen ikke lejligheden til at kommentere Gottschalk’s hår og tænder på Instagram – og det var ikke lovsange. Han sagde også: “Manden er super sympatisk. I en verden af egomaner er han i en liga for sig selv.”

Thomas Gottschalk lod det derimod vide i SWR-podcasten “Podschalk”: “Dieter er historie, jeg er en legende.” Og sådan gik det frem og tilbage, indtil denne nye spøg fra musikproducenten. Så det er kun et spørgsmål om tid, før “Wetten, dass …?”-værten reagerer på denne provokation – for som “legende” vil han helt sikkert ikke finde sig i disse beskyldninger så let …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse