“The Giovanni Zarrella Show” på ZDF: Anmeldelser!

“The Giovanni Zarrella Show” var højdepunktet i ZDF-programmet i går lørdag den 5. november. Live fra kl. 20.15 præsenterede værten mange kendte kunstnere og bands. Giovanni Zarrella sang naturligvis også selv mange sange, men han optrådte også i duetter med bl.a. Maite Kelly og bandet Blue.mI aftes viste “The Giovanni Zarrella Show” igen, hvad der har gjort det så succesfuldt siden premieren sidste år. Et varieret musikprogram, følelsesladede øjeblikke og store hits har allerede sikret store seertal i de første fire udgaver, og også denne lørdag blev showet godt modtaget af seerne, og anmeldelserne var gennemgående positive.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

“The Giovanni Zarrella Show” er en stor succes med kendte stjerner

Efter et halvt års pause kunne vi igen nyde en ny udgave af “The Giovanni Zarrella Show” på ZDF den 5. november. Denne lørdag beviste værten endnu en gang, hvad der har gjort dette tv-format så succesfuldt tidligere. I modsætning til festlighederne med Florian Silbereisen på ARD blev showet endda sendt live.

Giovanni Zarrella var ikke i stand til at præsentere en superstjerne som Helene Fischer, men gæstelisten var ganske respektabel alligevel. En af opskrifterne på succesen i “Giovanni Zarrella Show” er det varierede musikprogram. Ud over en masse tysk schlager har popmusik og internationale stjerner også deres plads der. Så dette show var endnu en gang et højdepunkt for hele familien. Vi gik dog glip af bandet Pur. De måtte aflyse deres optræden med kort varsel, fordi deres sanger Hartmut Engler havde skadet sit øje.

Men selv uden Pur fik publikum en masse at glæde sig over ved dette “Giovanni Zarrella Show”. Selv Vanessa Mai var der, og hun havde en stor meddelelse at komme med. I den næste udgave den 25. februar 2023 vil hendes band “Wolkenfrei” fejre et comeback med Giovanni Zarrella.

Giovanni præsenterede en duet med en anden trofast gæst i dette ZDF-show. Han sang sangen “Keine Angst” sammen med Maite Kelly. Vi fik også lov til at se Kelly Family og verdensstjernen Ronan Keating sammen på scenen, hvor de præsenterede hittet “Grateful”.

En aften med fantastiske duetter i “Giovanni Zarrella Show”

Giovanni Zarrella Show” lever af de mange duetter med kendte kunstnere og bands, f.eks. sang Andrea Berg denne aften sammen med Giovanni Zarrella og Kerstin Ott. Det er overraskende musikalske øjeblikke, som ingen andre musikshows har at byde på. Det var også dejligt, at Ireen Sheer fik endnu en stor scene foran et millionpublikum. I slutningen af sin optræden sang hun et hitmedley. Fansene var bestemt begejstrede og nød de tre timers sendetid.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Seertallene for “Giovanni Zarrella Show” lørdag den 05. november, direkte på ZDF.

Det var kun den femte udgave af “Giovanni Zarrella Show” på ZDF, men dette format har for længst etableret sig. Producenterne var tilfredse med seertallene lige fra starten, hvor rekorden er på 4,85 millioner seere.

Giovanni Zarrella havde dog stærk konkurrence den 5. november. Med krimi-thrilleren på Ersten, “Denn sie wissen nicht, was passiert” på RTL og “Den maskerede sanger” på ProSieben kæmpede andre stærke formater om seernes gunst. Og denne gang var det altså ikke nok til en ny rekord. Med 3,91 millioner seere og en god markedsandel på 15,9 procent kan Giovanni Zarrella stadig være meget tilfreds.

Her er seertallene for alle tidligere udgaver af Giovanni Zarrella Show:

05.11.2022: 3,91 millioner seere
09.04.2022: 3,97 millioner
12.02.2022: 3,96 millioner
13.11.2021: 4,85 millioner
11.09.2021: 3,81 millioner

Den næste udgave af “Giovanni Zarrella Show” bliver sendt af ZDF lørdag den 25. februar 2023, og Vanessa Mai vil helt sikkert være der sammen med Wolkenfrei.

Kilde: Schlagerfieber.de 

Det skal du læse