“Giovanni Zarrella Show”: Det kan vi forvente i den næste udgave

Giovanni Zarrellas fans har endnu en grund til at være glade: nye detaljer om det store “Giovanni Zarrella Show” er endelig kendt. Dette er, hvad vi kan forvente.

Tro mod mottoet “The show must go on” tager Giovanni Zarrella ikke en pause selv efter sin store sommerturné. Tværtimod er han allerede i gang med at planlægge sit næste store projekt – “The Giovanni Zarrella Show”. Det kommer til at foregå live i Lokhalle i Göttingen den 9. november 2024.

“The Giovanni Zarrella Show”: Hvad fans kan se frem til

Og vi kan godt glæde os, for Giovanni Zarrella vil ikke kun underholde sit publikum på scenen, han vil igen blive støttet af talrige gæster og stjerner fra schlagerens og popmusikkens verden. Det særlige: Giovanni Zarrella vil igen optræde med sit liveband i “Giovanni Zarrella Show”.

“Giovanni Zarrella Show”: billetter og datoer

Ud over det store “Giovanni Zarrella Show” den 9. november i Göttingen kendes også andre udsendelsesdatoer for liveshows, f.eks. liveshowet den 24. august 2024 i Dortmund og Giovanni Zarrellas optræden den 21. september som udsendelse fra Offenburg. Fans kan finde billetter til de kommende shows i ZDF’s billetservice her. Billetter til “Giovanni Zarrella Show” den 9. november i Göttingen vil ikke være tilgængelige på forhånd før efteråret 2024.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x