Tak til hendes mand

Foto: Patricia Kelly

Patricia Kelly startede 2022 med sit nye album. Samlet set holdt “Unbreakable” sig i top 20 på de tyske albumhitlister i tre uger. Hvad mange ikke ved: Albummet er udelukkende dedikeret til hendes mand.

2021 var ikke et særligt positivt år for Patricia. Hun blev smittet to gange med corona-virussen, en gang måtte hun endda indlægges på intensivafdelingen. Patricia er bestemt så meget desto mere glad for, at hendes album “Unbreakable” bliver godt modtaget af hendes fans.

Mange i hendes publikum mener, at titlen refererer til Patricia selv. Men det er ikke tilfældet. Den tysk-irske kvinde beviste jo for nylig, at hun ikke er så ubrydelig. Hun går i øjeblikket på krykker, fordi hun faldt ned af trappen og brækkede benet. Ved “MDR um 4 – Gäste zum Kaffee” har hun nu talt om albummets sande betydning.

Vedvarende kærlighed til sin mand

Albummet er én stor tak til hendes mand Denis. De to har kendt hinanden i over 23 år. I 2001 sagde de også ja til at fuldende deres lykke i kærlighed. Parret har to sønner sammen.

Patricia forklarede til moderatoren for MDR-programmet: ”Den kærlighed, jeg har haft til min mand i 23 år – den går ikke i stykker. Og det holder jeg fast i og tror på. Tyve års ægteskab sidste år. Og det er derfor, jeg skrev denne hyldest, denne tak til ham.”

Patricia skal på turné med sit nye album i september.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse