Bryllup i stedet for et kloster

Foto: Universal-musik / Sandra Ludewig

Helt i hvidt, med et smil, der fortæller om lykke og kærlighed, forlader Patricia Kelly (52 i dag) den lille kirke denne januardag. Ved armen af ​​sin mand Denis (45). De har kun været mand og kone i få minutter. “Men dybt inde i mit hjerte vidste jeg allerede: Denis vil gøre mig til den lykkeligste kvinde i verden”, siger sangerinden til NEUE POST, mens vi ser på de gamle bryllupsbilleder. “At gifte sig med ham var den bedste beslutning i mit liv!”

For godt 20 år siden var Patricia slet ikke interesseret i bryllupper, børn og evig kærlighed. “Før jeg mødte Denis, ville jeg faktisk gerne i kloster,” siger Kelly Family-musikeren. “Dengang, jeg tror, ​​det var 1998, havde jeg mit livs værste hjertesorg. Jeg ville aldrig have noget med mænd at gøre igen og vil faktisk gerne være en religiøs søster …”

Men det var Patricias søskende, især Kathy Kelly (58), slet ikke enige i. De arrangerede stille og roligt en nytårsfest for deres søster – med Denis som en overraskelsesgæst. “Det var en slags blind date. Jeg kendte ham ikke engang,” husker Patricia. “Og da jeg så ham, var jeg heller ikke begejstret!” Denis var langt fra hendes ideal om en mand.

Blond i stedet for mørkhåret. Temmelig ranglet – “og så kom han med sin mor af alle mennesker. Det var ligesom alle kvinder i begyndelsen af ​​30’erne – jeg kunne godt lide de mere grove. Denis var præcis det modsatte!” Med tålmodighed, gode manerer og sin humoristiske sans sneg den høflige herre sig ind i Patricias hjerte til sidst.

“Det var skæbnen,” siger Patricia i dag. “Jeg giftede mig med den rigtige mand. Det er som et træ med stærke rødder, og uden det var jeg måske ikke kommet igennem mit livs skæbneslag.” Hendes forældres død, brystkræft, to coronasygdomme. “Intet kunne ødelægge vores kærlighed!”

Og hvad fremtiden end bringer, forbliver kærligheden til de to urokkelig. ”Jeg er stadig lige så glad i dag som den unge pige på bryllupsbilledet. Måske endnu gladere: For i dag ved jeg, hvor dyb vores kærlighed er”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse