Bitter familiehemmelighed afsløret

Foto: WDR/Melanie Grande

Det var først, da Patricia Kelly var 25, at hun fandt ud af den længe undertrykte sandhed. Det er svært at forestille sig, hvor chokeret Patricia Kelly som i dag er 52 år, må have været, for alt hvad hun troede på, viste sig kun at være løgn! En løgn, hendes egen familie skjulte for hende med i 25 år!

Intet vidste Patricia i så lang tid, at hendes ældre søskende Kathy, 59, Caroline, 59, Daniel, 60, og Paul, 57, faktisk er hendes halvsøskende og har en anden mor end hende selv!

For før ægteskabet med Barbara-Ann († 36) var Patricias far Dan († 71) gift med Janice († 83), havde to sønner og tre døtre med (den ene druknede i en alder af 2), indtil han var utro med den daværende barnepige Barbara-Ann og fik så barn med hende.

At de ældre søskende havde en anden mor end de yngre otte blev simpelthen fejet ind under gulvtæppet, sagde Patricias bror Joey (49) i et talkshow: ”Det var et emne, som på en eller anden måde ikke fandtes herhjemme. De talte ikke om det«. Chokket var voldsomt, da hemmeligheden blev afsløret! Men til sidst vandt Patricias kærlighed til sine halvsøskende over år med løgne!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse