Patricia Kelly: Bombetrussel mod familien

Patricia Kelly afslører en mørk Kelly-familiehemmelighed: Bombetrussel. Frygt for at dø! Kelly Family fik deres gennembrud i 1990’erne med nummer et-albummet “The Hump”. men den pludselige succes bragte ikke kun utallige nye fans, men også nogle ubehagelige oplevelser, som Patricia afslører.

Patricia Kelly tænker tilbage med en gysen

I interviewet med RTL-magasinet “Gala” fortæller Patricia Kelly om bombetrusler, der er blevet fremsat ved Kelly Family-koncerter. “Ja, ikke med musikken, men der har faktisk været bombetrusler ved koncerter. For lang tid siden og nogle andre ting,” siger Patricia Kelly.

Især i 1990’erne, da Kelly Family blev berømte i hele Europa, var der øjeblikke, hvor tusindvis af unge fans stimlede sammen i koncertsalene, og der opstod farlige situationer. Patricia Kelly, hvis søn Iggi er flyttet tilbage til hende, beskriver, hvordan hun sad i bilen og ikke så andet end et hav af hænder foran sig.

Disse øjeblikke var meget skræmmende for hende og fik hende nogle gange til at tvivle på, om berømmelsen og succesen var de negative aspekter værd. Patricia Kelly, som måtte aflyse sin turné i begyndelsen af året, viser, at det er vigtigt at fortsætte og gå sin egen vej på trods af udfordringerne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x