Store bekymringer – Giovanni er under pres!

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Succes kan inspirere dig, men det kan også medføre stor stress og angst. Giovanni Zarrella modererer nu sit eget tv-program og skal leve op til fansenes høje forventninger. Og han sætter sig selv under et utroligt pres, som hans seneste opslag på Instagram viser. Bliver det hele for meget for ham?

Giovanni Zarrellas tv-premiere den 11. september gav ham et utroligt karriereboost. Ifølge “quotenmeter.de” gav “Giovanni Zarrella Show” ZDF en markedsandel på 16,2 procent – i alle aldersgrupper. Men det giver stress, for som vært, sanger, mand og far skal Zarrella nu håndtere flere byrder. Det ser ud til at påvirke den 43-årige, som han selv indrømmer i sit aktuelle Instagram-opslag.

Spørgsmålet er: Kan han klare det…?

Giovanni er vist på et sort-hvidt foto, siddende på scenen, tydeligvis udmattet og irriteret over at begrave hovedet. Behøver fansene at bekymre sig? Men Zarella giver selv svaret. I sit Instagram-opslag indrømmer han selv, at han føler sig stående foran et kæmpe bjerg og stiller spørgsmålstegn ved sig selv. Men det er normalt:

“Jeg forventer meget af mig selv, og hvis du forventer meget, gør meget, vil du prøve nyt – Nå, så går noget galt eller ikke virker med det samme.” Men Zarrella ville ikke være en fighter, hvis han ikke tog udfordringen op igen og formelt erklærede krig på bjerget: “I morgen sparker vi bjerget i røven!”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Giovanni Zarrella (@giovannizarrella)

Hvad siger konen Jana Ina?

Spørgsmålet er, om Zarrella kan modstå presset for at få succes fra tv-selskabet, fans og familie? Mange stjerner har i sidste ende fejlet på grund af deres karriere. Men hvis du læser fans kommentarer, vil du hurtigt bemærke, hvor meget støtte han får fra dem.

Selv en stjerne som Ruth Moschner, der ved alt dette af personlig erfaring, roser ham for hans ord: “Tak for din åbenhed! Og du vil mestre det!”

Hustru Jana Ina viser også sin utrolige stolthed, siger, at hendes mand er en “Superman”: “Og uanset hvor højt bjerget er – jeg har mine vandresko på og løber #stolt af dig #supermand med dig”

Lad os håbe, at det forbliver sådan i lang tid, for selv når du har nået toppen, er luften på toppen ret tynd …

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse