Stor lykke

Foto: Stephan Pick

Schlagerstjernerne tager også gerne på ferie. Sådan tænkte Anna-Maria Zimmermann og nyder dejlige dage med sin mand og deres to børn på Fuerteventura. Anna-Maria postede et meget intimt øjeblik på Instagram og viser hende store lykke.

Sol, strand og hav. Anna-Maria Zimmermann oplever lige nu paradisiske timer og har for kort tid vendt sit kolde “Ostwestfälischen” hjemland ryggen. På den kanariske ø Fuerteventura nyder hun at holde ferie med familien.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anna-Maria Zimmermann (@amz_welt)

De to sønner Matti og Sepp samt ægtemanden Christian er med. “Vi har det fantastisk,” sagde AMZ til sine fans i en live Instagram-video. Feriestedet lader intet tilbage at ønske for familien på fire. Matti og Sepp kan virkelig slippe dampen ud på stranden. Og fritiden bruger Anna-Maria Zimmermann til at skabe røre med flotte bikinibilleder.

Men det er ikke alt: Der er noget at fejre! AMZ og hendes mand Christian har bryllupsdag. For præcis syv år siden giftede drømmeparret sig.

AMZ delte dette intime øjeblik med sine fans på Instagram. Lovebirds kysser lidenskabeligt på stranden. Ironisk nok tog den lille “Paparazzi Matti” dette søde billede. Vi ønsker parret tillykke og ønsker dem alt det bedste i de kommende år.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse