Anna-Maria Zimmermann synger på badeværelset: Fans har kun ét spørgsmål

Anna-Maria Zimmermann er en person med godt humør, og hun ser også ud til at være i rigtig godt humør privat i øjeblikket. Hun deler en privat video på Instagram – fra sit badeværelse.

Den succesfulde schlagersangerinde sagde farvel til Ballermann på Mallorca for noget tid siden. For den 35-årige var livet og ansvaret som mor til to ikke foreneligt med de anstrengende nattevagter på Bierkönig. Men alligevel synes hendes liv at være turbulent nok. Ikke så mærkeligt: Hendes to små sønner og hendes hund “Socke” giver hende en masse travlhed. Hun bor sammen med sin mand Christian og sine børn i et smukt hus i sin hjemstavn i Ostwestfalen. Selv om det ikke længere er megafesterne på Ballermann, hun optræder til.

Anna-Maria Zimmermann – i godt humør på badeværelset

Den 35-årige deler altid små private øjeblikke fra sit liv på sin Instagram-kanal. Nogle gange viser hun sig selv jogge med sin hund “Socke” eller på legepladsen med sine børn. Denne gang kan man se hende ordne sit hår derhjemme. Det ser ud, som om Anna-Maria Zimmermann er ved at forberede sig til en optræden, for hun er iført topmakeup og svinger gladeligt et krøllejern. Hun gør det, som mange andre mennesker kan lide at gøre, når de føler sig uobserverede: Hun synger. “Ja, jeg synger også på badeværelset! Men egentlig kun på badeværelset. Og hvad med dig?”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anna-Maria Zimmermann (@amz_welt)

Nå – hvilken sang synger hun?

“Kun på badeværelset?” – en fræk løgn fra den populære sangerinde. I videoen stiller hun sine følgere et lille quizspørgsmål: “Nå, hvem kender denne sang?” vil hun gerne vide fra sine fans. Ikke så let, for sangen, som hun kan synge med på udenad, er ikke skrevet af hende. Men man skal ikke undervurdere fans af tysk schlahermusik. “Yvonne Catterfeld” er den enstemmige dom fra mange fans. Det er sangen “Pendel”, som handler om livets op- og nedture. Feelgood-sangen af sangerinden og skuespilleren fra Erfurt stammer fra 2013 og får stadig Anna-Maria Zimmermann til at føle sig rigtig godt tilpas i dag. Men mange af de mest kvindelige fans er ikke kun interesserede i sangen – men også i krøllejernet. “Typisk kvinder”, skulle man næsten tro.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse