Anne-Maria Zimmermann kom til skade under optagelser

For et par dage siden udgav Anna-Maria Zimmermann sin nye sang “Liebe verboten”. Schlagersangerinden filmede den tilhørende musikvideo i forvejen på ferieøen Mallorca, hvor hun blev ledsaget af ARD’s tabloidmagasin “Brisant”. Men så skete det: Under optagelserne faldt sangerinden midt i en scene og kom til skade.

Fald med blodige konsekvenser

Optagelserne vil helt sikkert vække feriefølelser hos alle: Anna-Maria Zimmermann danser på stranden i S’Arenal til sin seneste musikvideo. Men det stoppede ikke der: Sammen med sit hold og kameraholdet fra “Brisant” kørte den 35-årige til en bugt i et terrængående køretøj.

Til klippet skulle hun og hendes dansere løbe ned ad en grusbelagt skråning. Men hun havde nok ikke valgt de rigtige sko til optagelsen: Anna-Marie Zimmermann gled og faldt! Denne hændelse var ikke uden konsekvenser. Den 35-årige skrabede sit venstre ben. Teamet tog sig straks af de blodige sår, og videooptagelsen kunne til sidst fortsætte. Sangerinden offentliggjorde senere “Brisant”-klippet på sin Instagram-konto.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anna-Maria Zimmermann (@amz_welt)

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x