“Sternstunden” Anna-Maria Zimmermann nye album kommer til maj

Efter Einfach Anna!“ og  „Hautnah“ bliver Anna-Maria Zimmermans tredje album udgivet i slutningen af maj “sternstunden” er den stemningsfulde titel, og den 25 årige kan fejre sin debut på Telamo. Trods ændring af pladeselskab, følger den nye CD konsekvent Anna-Marsie Zimmerman tidligere linje. Den første single “Amore Mio” er en smags prøve på en klassisk kærlighedssang med masser af power.

I daglig tale er “sternstunden” en ekstraordinær og glansfuld begivenhed. Anna-Marie Zimmerman har personligt og musikalsk megen erfaring. Titlen til sit tredje album er valgt med omhu “ein sternstunden” er for mig noget ganske særligt. stjerne er den røde tråd gennem sangene. afsløre sangerinden. Og vi ved at Anna-Marie´s sangskrivning er generisk kvalitet og det perler af på den nye CD.

Den første single er en kærlighedssang

Skønt er den første single “Amore Mio” en musikalsk nøgle til hendes musikideal. Teksten er en erotisk kærlighed og berører samtidig charme og solrige foreninger. Den klassiske kærlighedssang imponerer med kraft og følelse på samme tid. En gribende Dancegroove med morderne Elektrosound opfordre til dans. “Sternstunden” indholder også mere end stille sange, men titlen, dominere det nye album med Anna-Marie Zimmerman. Hendes musik er som altid frisk, stærk og ærlig. Den er tilgængelig i butikkerne fra 31 Maj overalt (I tyskland).

3219321-anna-maria-zimmermann

Kilde: Schlagr.de

Det skal du læse