Stefan Mross’ kæreste Eva Luginger: Hun sørger over tabet af sin ven

Året 2024 startede alt andet end muntert for Mross’ veninde Eva Luginger. Efter sin bedstemors død i 2019 har hun nu lidt endnu et smerteligt tab. På Instagram siger Eva farvel til en særlig person, som tilsyneladende var en god ven….

Den 36-årige schlagersangerinde Eva Luginger deler et mindebillede af sig selv og sin gode ven på Instagram for at sige farvel til ham. I et sort-hvidt opslag skriver hun: “Vil aldrig glemme dig, min ven. #sadness #loss”. Selfien viser Eva Luginger og bar- og restaurantejeren Mok Wai Ming. De præcise omstændigheder ved hans død er ikke kendt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Eva Luginger (@eva_luginger)

Under indlægget udtrykte sangerindens fans også deres dybe sorg og bedrøvelse. Mangeårige tilhængere, som kendte til parrets tætte venskab, er lamslåede over nyheden.

Eva Luginger blev berømt i 2010, da hun deltog i syvende sæson af “Deutschland sucht den Superstar”. To år senere blev hun nummer to i schlagerkonkurrencen “hr4 Hessenstar” og fik sin første pladekontrakt. I foråret 2023 skabte hun overskrifter med sit forhold til Stefan Mross. Hendes gode vens død er endnu et hårdt slag for Eva Luginger. På trods af det forbliver hun stærk og deler sin sorg med sine følgere på Instagram. Schlagersangerinden mindes de oplevelser, de delte, og understreger, at hun aldrig vil glemme sin ven.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse