Kommer bryllup nummer fire snart?

Efter bruddet med Anna-Carina Woitschack har Stefan Mross jo fundet en ny kærlighed: Eva Luginger. Mange fans spekulerer uden tvivl på, om de to turtelduer snart vil ringe med bryllupsklokkerne. Endnu et bryllup ser i hvert fald ikke ud til at være helt udelukket.

I foråret 2023 sagde “Immer wieder sonntags”-værten: “Jeg kan ikke sige, om jeg skal giftes en fjerde gang. Men jeg er åben over for alt.” Det er i hvert fald ikke et definitivt nej.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stefan Mross (@stefan.mross)

“Jeg er ikke en person, der ønsker at leve alene”

Sådan som Stefan Mross taler om sin Eva, ser det ud til, at han faktisk er klar til at gå op ad kirkegulvet. “Jeg er meget lykkelig sammen med hende. Vi griner hele dagen lang,” afslørede han over for Bild og forklarede også: “Jeg er ikke en person, der ønsker at leve alene. Det er godt, at kærligheden har fundet mig.”

Stefan understreger også gentagne gange, hvor taknemmelig han er over for sin mor Stefanie (82). Ifølge ham kommer hans kæreste rigtig godt ud af det med hans mor og afslører: “Vi føler os allerede som en familie …” Det er endnu uvist, om parret måske vil tage det næste skridt i år og ringe med bryllupsklokkerne.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse