Eva Luginger stopper sin utrolige sangkarriere helt uventet!

Eva Luginger og Stefan Mross har officielt været i et forhold siden marts 2023 og har endda optrådt sammen på scenen. Parret har ikke haft det nemt, efter at deres forhold blev offentliggjort. Især for Eva var det en udfordring at vænne sig til den enorme medieinteresse for hende og hendes partner.

I et interview indrømmede hun: “Jeg er en simpel pige fra landet […] Jeg er ikke vant til at være i rampelyset på den måde. Så det var helt sikkert et pres for mig i starten.” Men Eva Luginger har nu meddelt i et interview, at det nok ikke bliver sådan i fremtiden.

Jeg elsker scenen, jeg er lige så passioneret omkring den, men i baggrunden. Jeg ser, hvordan min partner nu er på scenen, hvordan han kan underholde folk til perfektion, og det er jeg så stolt af – men jeg lever stadig dette liv som kunstner i baggrunden.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Eva Luginger (@eva_luginger)

Årsagen til at stoppe karrieren!

Den 36-årige har besluttet sig for fremover at hellige sig sin kæreste Stefan Mross og støtte ham i hans karriere, så godt hun kan fra baggrunden. Parret vil fortsætte med at arbejde sammen som et team hver dag, men med en anden arbejdsfordeling.

Eva Luginger arbejder nu også på kontoret og støtter sin partner på alle områder. Ifølge Eva Luginger har denne oplevelse kun styrket båndet mellem de to. Hun forklarer: “Vi er som et team, og denne oplevelse har faktisk kun bragt os tættere sammen.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse