Stefan Mross: “Brad Pitt har lige ringet …”

Wow, Stefan Mross – selv Hollywood vil ikke kunne modstå ham. Nu har han forkælet sig selv med en wellness- og fitnessferie på et bayersk luksusresort. Med overvældende effekt …

To elskende forkæler sig selv: musikeren Stefan Mross og hans Eva Luginger på resortet “My Myar Med” i Birnbach, Bayern. Den, der går derind, ser ud til at komme ud som genfødt. I løbet af de seneste dage har Mross og Luginger lukket deres fans ind i deres daglige pause i store, behagelige hvide badekåber. For fire dage siden postede Stefan Mross et billede, hvor han afslørede sit nytårsforsæt: “Kære venner, jeg (…) genoplader mine batterier til den kommende tid. Jeg ser frem til alt det, der kommer. Fit til det nye år.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stefan Mross (@stefan.mross)

Hvordan skal det fungere? Det er sådan, resortet siger det: Alt drejer sig om tarmen. Det er menneskets “rodsystem”. “En bevidst tilgang til fordøjelsessystemet fremmer selvhelbredelse og helbredelse af en lang række livsstilssygdomme: Udbrændthed, søvnforstyrrelser, diabetes, fedme, post-covid og vaccinationsskader. Hvile, udrensning, tygge-, spise- og drikkeadfærd og tilskud af vitaminer, mineraler og sporstoffer spiller også en vigtig rolle i dit sundhedsregime.”

Stefan Mross: Var det detox – eller er det alligevel kærlighed?

Og det ser ud til at have haft en sådan effekt på Stefan Mross, at selv hans begejstrede fans måtte lægge mærke til det. Schlager.de fulgte op på sagen og fangede parret på telefonen. Der opstår en ping-pong-samtale mellem de to. Eva: “Det var en detox-behandling, afsyring, for at rense, for at genoplade mine batterier. Min elskede tabte sig fire kilo.” Og så Stefan på sin typiske skurkagtige facon: “Ja, ja, jeg ser så godt ud nu, at Brad Pitt allerede har ringet.” Hans Eva: “Brad Pitt har ringet? At du skulle være hans dobbeltgænger?” Stefan: “Ja, ja …” Eva: “Ah, okay …”

Måske er det ikke bare afgiftning, afsyring og udrensning. Stefan Mross og Eva Luginger har været et par i næsten et år. De har mødt megen modvind – men de har trodset den sammen. Det kan bare være kærlighed, der virker.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse