“Starnacht am Wörthersee 2022” – Bedømmelse og seertal!

I lørdags den 16. juli blev “Starnacht am Wörthersee 2022” sendt på hele fire tv-kanaler. MDR, SWR, NDR og ORF2 sendte musikfestivalen live fra Klagenfurt i Østrig. Tusindvis af fans festede foran Starnacht-scenen med en interessant blanding af pop, internationale stjerner og masser af tyske schlagere. Musikalsk var det bestemt et vellykket comeback, efter at denne begivenhed måtte aflyses i de sidste to år. Barbara Schöneberger og Hans Sigl som værter blev dog ikke godt modtaget af alle fans.

„Starnacht am Wörthersee” – store præstationer af stjernerne og dårlig kritik af Barbara Schöneberger

Når stjerner som Paul Young, Stefanie Heinzmann, David Garrett, Semino Rossi eller Vanessa Mai står på scenen sammen, så må det være en helt speciel begivenhed, sammen med Ross Antony, Mousse T., Stefanie Werger, Michael Patrick Kelly, Ronja Forcher,  Chris Steger, Nik P., Francine Jordi, Marianne Rosenberg, Arina og Matakustix feat. Thomas Spitzer

“Starnacht am Wörthersee” er simpelthen blevet kult og har glædet tv- og live-seere siden 2000. Dette mærkedes også i lørdags den 16. juli. For musikfansene var bare glade for at se deres stjerner tæt på, på Starnacht-scenen igen efter to års pause.

Starnacht blev modereret af Barbara Schöneberger og Hans Sigl. Bergdoktoren afløste Alfons Haider og gjorde et godt stykke arbejde. Med Barbara Schöneberger er det som Andrea Kiewel i ZDF’s Fernsehgarten. Enten elsker du hendes højlydte og skinger måde, eller også hader du hende. Dette afspejles også i nogle grimme anmeldelser på sociale medier.

“Skrige-tanten”

Jeg vil gerne have set med. Jeg prøvede det. Men da fru Schöneberger spiller så ekstrem en rolle i forgrunden igen, skifter jeg kanal.

Den musikalske variation på “Starnacht am Wörthersee 2022” skal dog roses. Det er bare rart at se så mange kunstnere fra forskellige musikgenrer sammen på scenen. Man tror, ​​at Florian Silbereisen kan lære meget til hans “feste”.

(Det tror vi ikke han kan, for det er ikke Florian der bestemmer hvem der skal med i hans  shows. Han har da slet ikke tid til at udføre kontrakter, lave setup og meget andet …red)

„Starnacht am Wörthersee 2022” i MDR, SWR, NDR og ORF 2 – seertal

Siden “Starnacht am Wörthersee 2022” blev vist på tre tv-stationer i Tyskland, forventer man høje seertal. Heldigvis var musikfestivalen i Østrig en del af hovedprogrammet. Det var ikke muligt i Tyskland, da ARD viste thrilleren “Harter Brocken: Die Fälscherin”.

Showet lørdag aften skal helt klart konkurrere med “Starnacht am Neusiedler See”. Dette blev vist den 4. juni 2022 på MDR og ORF2. Mindst 450.000 mennesker så med i Østrig på det tidspunkt.

Her er seertalne for “Starnacht am Wörthersee 2022” for 2 stationer:

ORF2: 461.000 seere
MDR: 297.000 seere

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse