Stjerne nat på Wörthersee

I aften 13-9-2013, er det rundt om Wörthersee. Stjerner, stjerner og flere stjerner står vært Alfons Haider på scene og præsenterer de store hits. På MDR TV står den på “Starnacht am Wörthersee 2013″ kl. 20.15 går det løs.

Gæstelisten i år er lang: Beatrice Egli og Linda Hesse stormer ind i rampelyset, men også ” Veteraner fra showbuiss” som Howard Carpendale og Rainhard Fendrich er med. “Stjerne aften på Wörthesee” er blandet og lover stor underholdning. TV seerne kan tage sig en dans eller smører stemmebåndene og synge med, fordi det i “Starnacht” i år er det så godt at man ikke kan sidde stille på stolene.

Kender i disse titler?

„Ich bin ja kein Mann! Ich kann mir Tränen erlauben. Ich bin ja kein Mann“

„Mein Herz, es brennt wenn ich dich seh’. Auch wenn ich heut’ durch die Hölle geh’. Mein Herz es brennt, so lichterloh. Will nur tanzen und dich sowieso“

Rigtig: “Ich bin ja kein mann” og også “Mein Herz” vil være at høre i aften. Uden tvivl er disse to sange i “hits des jahres”. Man kan også svælge i erindringen, med Lou Bega, der vil åbne det store show med et hitmedley. Lyder kunstnernavnet bekendt?  Det var i de skøre 90ere han blev kendt.

„A little bit of Monica in my life. A little bit of Erica by my side. A little bit of Rita is all I need“

Ja, det var hans hit “Mambo No. 5” i sommeren 1999. I aften er der også et gensyn med ham. Naturligvis er der også mange andre stjerner med – Også Helene Fischer og Santiano er med om bord. (Se gæstelisten nederst)

Så tænd: I aften, 13-9-2013 kl 20.15 på MDR TV´.

Starnacht-am-Woerthersee-1

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse