Andreas Gabalier, Nik P. og flere – Er blandt top stjerner ved “Starnacht am Wörthersee 2018” …

Kilde: starnacht.tv krivograd/ipmedia,

De optrædenden ved Starnacht 2018 er blevet offentliggjort: “VolksRock´n´Roller” Andreas Gabalier, schlager stjerne Nik P. og Sasha vil være på scenen d. 20 – 21 juli ved arenaen “Starnacht am Wörthersee” som bringer Klagenfurter Ostbucht i kog.

Østrigs store musik spektakel, “Starnacht am Wörthersee”, har allerede en virkning på en solrig sommer i Kärnten. Der vil med garanti være meget varmt ved Starnacht arena, da de første superstjerner har lagt deres scene-pas i tasken. Kongen af “VolksRock´n´Roll” Andreas Gabalier, vender tilbage på Starnacht scenen. Steiren er for længst kommet i Olymp musikbranchen, med vil stadig stige højere.

Efter udsolgt stadion koncerter og en unik MTV-Unplugged Tour 2017, er Andreas Gabalier igen i år ved Starnacht ved Wörthersee. Med titler fra hans nye album, man skal vente spændt, hvis man kender Andreas Gabalier, for han vil altid gerne sørge for overraskelser.

Kilde: starnacht.tv krivograd/ipmedia,

Sasha er tilbage og synger på sit modersprog. Og hvordan. Han har en stor engelsk talende karriere bag sig, nu åbner han dørene for en helt ny musikverden. Den smarte musiker, sanger og optrædener udgiver til april hans nye album “Schlüsselkind”. Endnu engang understreger den tyske, at han er den mest alsidige solo kunstner i landet. Selv det forløbne album “Du fängst mich ein”, har vakt en del opsigt i blandt fans.

Power balladen er en kærlighedserklæring til hans stærke kone: “Sangen er meget selvbiografisk. Jeg har skrevet den til min Julia, og jeg beskriver i den en kærlighed, der ikke er en selvfølge, men som man helt sikkert vil synge med på”, siger Sasha. Sangeren der var vundet en Bambi, Goldenen Kamara og Tysklands TV pris, har naturligvis sit nye værk med i rygsækken, ved “Starnacht am Wörthersee”.

En anden stjerne der allerede før har været ved “Starnacht am Wörthersee”: Nik P. er den populære schlager super stjerne, der fortrækker at kalde sig selv for musiker, forbereder for tiden sin Tour. I marts og april fylder den fødte Kärntner de store Event haller i Østrig. I Juli vil “Stern, der deinen Namen trägt” få himmelen over Starnacht arena til at lyse.

Kilde: starnacht.tv krivograd/ipmedia,

En glæde i øjet er der også allerede i Barbara Schöneberger og Alfons Haider. Begge værter fører os igen i år gennem Starnacht weekend i Kärnten. “Wörthersee er for mig hjem. Familie, venner og naturligvis en masse sjov“, siger Haider.

Starnacht am Wörthersee vil kunne ses Live d. 21 juli på ORF 2 og MDR.

Du kan købe de eftertragtede billetter følgende sted! Eventim

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse