20. „Starnacht am Wörtersee“ – dette er de første musikere!

Billede: Starnacht am Wörthersee Web – copyright: krivograd/ipmedia

Det store jubilæumsshow foregår i juli – nu er de første musikere blevet annonceret!

Starnacht-familien fejrer et helt specielt jubilæum i 2019: Den 19. og 20. juli fejres 20 års “Starnacht am Wörthersee”. En billet til en af de to shows bør ikke mangle under et fan juletræ. For julen nærmer sig med gigantiske spring og den årlige jagt på gaver er i fuld gang. Linket til billetter findes nederst i artiklen her.

Den 20. Starnacht am Wörthersee vil blive fejret med stor stil og vil gå ind i historien om den vellykkede produktion af ORF og ip | media. Mere end 250 nationale og internationale stjerner har været på scenen i Kärnten siden det første show i 2000. 280.000 besøgende har været til stede ved stjerneaften, millioner af seere oplevede musik begivenhederne foran deres tv-apparater.

Tal, der gør arrangøren Martin Ramusch stolt: “Den store succes var og er kun mulig, fordi ORF og alle partnere altid troede på stjernens aften. Vi forhandler allerede med store navne fra musikverdenen til jubilæumsshowet. Starnacht fans kan se frem til mange overraskelser, “siger ip | media boss.

Under alle omstændigheder er de to første kunstnere allerede rettet: Roland Kaiser er der.

Den tyske Schlager-Doyen har været en af de udsøgte medlemmer af Starnacht-familien i mange år og er også glad for at være på listen over jubilæums gæsterne.

Peter Schilling, der fløj ind i musik banen med sin “Major Tom” i begyndelsen af 1980’erne, har lige netop udgivet sin billet til musik begivenheden.

Billede: copyright: krivograd/ipmedia

Forresten er datoerne for “Starnacht aus der Wachau” allerede sat: d. 20. og 21. september 2019! Billetter finder man her: Starnacht 2019

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse