Die STARnächte er først tilbage i 2021

Foto: MDR/ORF/ ip-media/Peter Krivogra

Med et tungt hjerte skal de planlagte begivenheder i år “STARnacht am Wörthersee”, “STARnacht aus der Wachau” og “Rainhard Fendrich Live Open Air” udsættes til næste år på grund af Coronapandemien og de dertil knyttede juridiske krav.

”Men vi ser allerede frem til at kunne fortælle udskiftningsdatoer for de to STAR-aftener og Fendrich Open-Air for næste år. Vi garanterer alle besøgende det højeste niveau af sikkerhed og muligheden for at tilpasse deres rejse- og opholdsplaner i god tid, siger ip|medieejer Martin Ramusch.

Den alternative dato for “STARnacht am Wörthersee”: 16. og 17. juli 2021 i Klagenfurter Ostbucht. De første kunstnere er allerede booket.

Den britiske sanger og sangskriver Paul Young fejrer sin STARnacht debut. I 1980’erne stormede superstjernen de globale hitlister med hits som “Come Back and Stay” eller “Love of the Common People”.

Der afholdes et genforening i Kärnten i 2021 med schlagerprinsesse Vanessa Mai, entertainer Ross Antony og den schweiziske pop- og soul-sanger Stefanie Heinzmann.

Den 18. juli 2021 finder Rainhard Fendrich Live Open Air sted for i Klagenfurter Ostbucht.

Erstatningsdatoen for “STARnacht aus der Wachau” er også allerede fastlagt og finder sted den 24. og 25. september 2021 i Rossatzbach, lige overfor Dürnstein-borgruinerne.

Billetter, der allerede er købt, vil naturligvis forblive gyldige! Det anbefales at opbevare billetten til 2021, så der ikke er yderligere omkostninger næste år, og det reserverede sæde eller stue forbliver sikret til den oprindelige pris.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse