Starnacht am Neusiedler See: Et trist syn blandt publikum!

Schlagerfans havde sikkert sat kryds i kalenderen ved denne lørdag (1. juni) i lang tid, da »Starnacht am Neusiedler See« med Barbara Schöneberger, Hans Sigl og mange andre stjerner som Maite Kelly, Nik P., Ilse DeLange, Gregor Meyle, Marina Marx og Christin Stark nærmer sig.

Men selv generalprøven i fredags (31. maj) stod ikke under en god stjerne. Som ved andre arrangementer satte vejret i første omgang en stor kæp i hjulet for »Starnacht am Neusiedler See«! Det var især publikum, der måtte lide under det, hvilket programleder Schöneberger var klar over.

Starnacht am Neusiedler See går anderledes end forventet

Kl. 20.15 var det endelig blevet tid til, at »Starnacht« ved Neusiedler See (beliggende i Østrig og Ungarn) skulle starte live på MDR. Seerne derhjemme nød nok i hvert fald de første par minutter meget mere end de lokale schlagerfans.

Det regnede synligt i de første par minutter af »Starnacht«, men det lod første akt Nik P. sig ikke slå ud af. »Vi er ikke lavet af sukker,« råbte han muntert, da han vovede at forlade den overdækkede scene og nærme sig publikum, hvoraf mange sad der indhyllet i regnslag og ikke så ud til at være i så godt humør.

Barbara Schöneberger i gummistøvler

Maite Kelly fik også vejret at føle under sin optræden og bemærkede umiddelbart efter: »Jorden er så glat!« Og selv Barbara Schöneberger, som altid er i topform, skiftede sine smarte sko ud med gule gummistøvler.

Flere aktuelle kendis- og tv-nyheder:

Bevæbnet med en lyserød varmedunk kunne hun ikke dy sig for at lave lidt sjov med publikum og beskrev situationen som et »samfund i to lag«: »Folk med tag og folk uden tag.« Når alt kommer til alt, jo længere »Star Night« skrider frem, jo mere fjerner stjernerne bogstaveligt talt skyerne. »Det bliver blåt deromme,« forudser Barbara Schöneberger. Og efter kort tid holder det faktisk op med at regne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse