Barbara Schöneberger: »Jeg er borgerlig, når det kommer til sex«

Hun er den gode humors universalvåben: Barbara Schöneberger har målbevidst forvandlet sig fra en beskeden showassistent til Tysklands mest populære tv-vært. Hun står nu i spidsen for et sandt underholdningsimperium.

Ud over ARD-klassikeren »Verstehen Sie Spaß?!« og RTL-showet »Denn sie wissen nicht, was passiert!« med Günther Jauch og Thomas Gottschalk præsenterer hun regelmæssigt NDR-talkshowet. Hun har også en række andre engagementer.

Barbara Schönberger har et blødt punkt for attraktive skuespillere

Hemmeligheden bag hendes succes? Hendes nysgerrighed, vid og bid. Der er stort set ikke det emne, Schöneberger ikke viger tilbage for. Uanset om det er som oplægsholder eller som vært for sin podcast »Mit den Waffeln einer Frau«. Man skulle tro, at intet emne er fremmed for den 50-årige, intet jern er for varmt. Hun taler uhæmmet om mandlige stjerner, der får hendes blod til at koge.

Den østrigske Elyas M’Barek (»Fack ju Göhte«) er et sådant tilfælde, og det samme er skuespilleren Matthias Schweighöfer. Og RTL-stjernen Henning Baum (»Der letzte Bulle«) ville naturligvis heller ikke skubbe hende ud over sengekanten. »Jeg er nødt til at synke ved tanken om at filme med ham,« indrømmede hun for nylig over for Heike Makatsch. Især i sine samtaler med andre erfarne kvinder kan Schöneberger godt lide at præsentere sig selv som en sexhungrende fangirl, der har svært ved at holde sine egne hormoner under kontrol. Det er ikke underligt, at mange fans også anser Babsi for at være vild og eksperimenterende i sit privatliv.

Barbara Schönberger: »Jeg er borgerlig, når det kommer til sex«

Men hun tog fejl. Hun afslørede over for magasinet »Bunte«, at hun foretrækker en mere traditionel tilgang til sex. »Hvis nogen kommer med en brandmandsmaske og vil have sex med mig i forklædning, er jeg ret indelukket.« Som travl hustru og mor er hun glad, hvis der overhovedet er tid til intimitet.

Barbara Schöneberger har været gift siden 2009 og bor med sin mand og to børn i Berlin Charlottenburg. Man ved ikke noget om affærer eller vilde eskapader. Men den attraktive studievært får nok lov til at tale om andre succesfulde fyre fra tid til anden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse