Står Schlagerbooom nu på vippen?

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det var gode nyheder, der satte Schlager-fansene i eufori: Det legendariske “Schlagerbooom” ville endelig finder sted igen i år. Og det med et publikum. Alt ville være som det plejer. Den eneste betingelse for ubekymret fest er 2G-reglen. Men nu skulle der være en ny regulering, der kan vælte det hele … vi skrev om det i går – læs her

Forvirring om udsendelsesdatoer for “Schlagerbooom” Den 29. september meddelte arrangøren Semmel Concerts, at forsalget til mega-eventet ville starte i dag (30. september) kl. 13:00, den gode nyhed spredte sig hurtigt.

Men der var også kæmpe forvirring blandt Schlager-fansene, der brænder efter Schlagerbooom. Fordi der er nævnt to optagelsesdatoer: 22. og 23. oktober 2021.

Den anden nævnte dato er under alle omstændigheder det store liveshow, der blev bekræftet for et par dage siden og for nylig blev luftet ved “Schlagerchance.2021” i Leipzg. Men hvad sker der fredag ​​den 22. oktober? Der er kun “1. optagelse”, mens for lørdagens begivenhed “2. optagelse – LIVE” noteres som en tilføjelse.

Vil den nye forordning føre til afvisning?

På de sociale medier spekulerer de interesserede købere nu med rette på, hvad det her handler om. Mangeårige Schlager-pilgrimme ved, at dagen før “Schlagerbooom” altid er den offentlige generalprøve med frit valg af sæder. Disse billetter var billigere end dem til det store liveshow. Efter at hemmeligholdelsen var stor ved hvert feste-show, især i år, er kaoset nu perfekt.

Schlager.de modtog også en masse beskeder, der spurgte, om man vidste mere. Da man blev spurgt af Jürgens TV, fandt man ud af, at der har været en ny regulering siden i dag (30. september), og at vi i øjeblikket ikke kan få noget mere præcist at vide .

Bag kulisserne ser det ud til, at hvad den nye regulering præcist betyder i øjeblikket er ved at blive afklaret. Så må ingen eller kun få tilskuere trods alt vil være der?  Eller vil “Schlagerbooom 2021” falde helt af vippen? Vi holder dig opdateret.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse