Stor grund til at være glad!

Arkivfoto

“Das Erste” afsluttede for nylig hemmeligholdelsen efter et stort Silbereisen-show for 23. oktober 2021 blev annonceret live på “Schlagerchallenge.2021”. Det angivne show er faktisk det legendariske “Schlagerbooom”, som udsendelsen afslørede i sit program forhåndsvisning. Nu kommenterer Florian Silbereisen om showets comeback, hvis forsalg snart starter.

Florian Silbereisen: “Schlagerbooom”-salget starter om kort tid og som BILD fandt ud af, siges det, at ARD-cheferne har givet grønt lys: For første gang siden pandemien sendes et tv-program fra den legendariske Westfalenhalle i Dortmund med tusinder af mennesker som publikum. Og det uden masker og sikkerhedsafstand. Hvilken god nyhed, der burde inspirere Schlager-fans. Men det bliver endnu bedre: Fans kan være der to dage: Fredag ​​den 22. og lørdag den 23. oktober 2021.

Der er kun en ting, der for nylig forårsagede delte meninger ved koncerter af Matthias Reim og Roland Kaiser: 2G-reglen gælder for den større begivenhed, hvilket betyder, at kun vaccinerede og personer der er testet negativ har adgang. Forsalget starter officielt torsdag den 30. september kl. 13. Fans skal være hurtige, fordi hypen er enorm.

Florian Silbereisen: Stor forventning

Showmaster Florian Silbereisen, der for nylig var henrykt over festivalshowet “Die große Schlager-Strandparty” som en snekonge, og som han endelig kan fejre med et live publikum for første gang, kommenterede det opsigtsvækkende budskab til “BILD”:

”Vi drømte om at starte den helt store fest sammen allerede i sommers! Jeg kan stadig ikke tro det! Men nu er tiden faktisk kommet: Efter to år kan vi endelig starte vores største tv-program igen.”

Florian er i henrykkelse: “Jeg får gåsehud bare ved at tænke på det: Eurovision-fanfare, hav af lys, fyrværkeri, konfetti – og alle synger og fester!” Ingen tvivl om det, Florian Silbereisen brænder for “Schlagerbooom”. Sidste år blev arrangementet aflyst på grund af Corona, nu kan alle involverede ånde lettet op.

Hvad med “Schlagerchance”?

Normalt fandt “Schlagerchance” altid sted præcis en uge før Eurovision -showet, hvor fire nye talenter dyster om en billet til “Schlagerbooom”. Det ville være meget overraskende, hvis dette ikke var tilfældet. Rygtet siger, at Paulina Wagner og Karsten Walten er to af kandidaterne.

Paulina Wagner, der var i finalen i “Deutschland sucht den Superstar” 2020, udgiver sit første album den 15. oktober. Karsten Walter derimod vil gerne starte sin solokarriere efter afslutningen på Feuerherz -kapitlet. For nylig blev hans debutsingel “Komm näher (Rhythm of the Night)” udgivet.

Disse gæster kunne være der på “Schlagerbooom”

Under alle omstændigheder er der allerede blevet bestemt en gæst til “Schlagerbooom”, som for nylig blev officielt annonceret live af Florian Silbereisen ved “Schlagerchallenge.2021”: Dieter Hallervorden, der lover at bringe en masse godt humør – og hans nye single “Mein Leben”. For lidt senere udgav stjernen sit album “80 plus”.

Og en anden stor tysk komiker kunne også være der: Hape Kerkeling, der udgav sit specialværk “Mal unter uns …” dagen før. Men en ting vil Schlager-fansene helt sikkert spørge sig selv: Kommer Helene Fischer endelig tilbage? I hvert fald udkommer hendes nye album “Rausch” en uge før. Hvis det ikke var den perfekte lejlighed til et stort comeback … hvor og hvornår så!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse