Sonia Liebing: Nu lukker hun katten ud af sækken

Arkiv foto: Schlager des Sommers 2019

SchlagerOlymp 2021 var en særlig begivenhed – også for Sonia Liebing, der elsker og lever Schlager med stor passion. At endelig vise sig igen foran et stort publikum var bestemt meget følelsesladet. Efter at powerkvinden har været musikalsk lidt mere stille på det sidste, vil der snart være noget nyt for fansen – en fan-event i Krefeld vil følge. Men der foregik også meget privat. Schlager.de talte med den sympatiske sangerinde om ændringerne i hendes liv. Fordi der sker noget i Liebing -huset …

Schlager.de: Sonia, musikalsk var der stille omkring dig i lang tid. Hvad sker der i baggrunden?

Sonia Liebing: “Jeg tilbragte meget tid med mine børn i Corona -fasen, og jeg kunne selvfølgelig også tænke på det musikalske aspekt. Jeg har vendt mit hold lidt på hovedet, og nu er vi i startblokkene. Pigerne og drengene kan forvente meget, men vi vil ikke afsløre for meget. “

Schlager.de: Derhjemme er der masser af travlhed med to nye firbenede venner ved navn Charly og Nacho. Hvordan har de ændret din hverdag – de to har deres helt egen karakter.

Sonia Liebing: ”Selvfølgelig har de to ændret vores hverdag – men sødet, fortryllet og gjort den endnu smukkere. Jeg elsker dyr og har brug for dem efter mine to tidligere firbenede venners død – selvom jeg først sagde, at der aldrig ville komme en hund ind i vores hus igen. Først døde hunden Kaki og derefter kort efter vores kat Melvin. Der var en absolut tomhed derhjemme. Jeg er så glad for, at Charly og Nacho er flyttet ind hos os, de holder os på stikkerne. Vi har ikke fjernsyn længere, vi har hunde-tv (griner).”

Schlager.de: De to kommer godt ud af det?

Sonia Liebing: ”Ja, begge er unghunde. Charly var fjorten uger gammel og Nacho otte uger gammel, da de to mødtes. Derfor er de allerede meget forbundet. Den ene er orienteret mod den anden, og de forstår hinanden. Jeg håber, at det forbliver sådan, for det kan altid ændre sig, hvis hormonerne på et tidspunkt går amok. Man ved aldrig.”

Schlager.de: Du og din mand Markus gjorde for nylig meget for oversvømmelsesofrene, ikke? Var der nogen i din familie, der blev ramt?

Sonia Liebing: “Vi er stadig engagerede, jeg gør det bare ikke så offentligt på Instagram. Vi er i kontakt med en dame i Ahrweiler, som vi donerer til. Vi tager derhen, når vi kan. Hos os var det kun svigermor, der havde kælderen fuld, men det er noget, der ikke skal nævnes, for der var bare lidt fugtigt der. Der var nogle mennesker, der blev ramt meget værre. Så alt, hvad vi får i donationer, går direkte til Ahrweiler og også til Stolberg til en ven, der også blev hårdt ramt.”

Schlager.de: Hvordan går det herfra? Hvad er de gode aftaler i den nærmeste fremtid?

Sonia Liebing: “Den næste kommende dato, er min fan-koncert på Odeon i Krefeld – om gud vil. Jeg håber, at det ikke skal udskydes igen. Arrangementet er planlagt til 23. oktober, jeg er ekstremt glad og håber, at det fungerer i år – netop fordi det vil være en meget intim og privat ting – med en masse fans, der har været med mig fra begyndelsen. Det er rart at have dem tæt på.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse