Sonia Liebing ægteskabsbekendelse: Enden var nært forestående

Schlagerverdenen – en ideel verden? Ikke altid, især ikke når det drejer sig om virkeligheden. Det ved schlagerstjernen Sonia Liebing kun alt for godt. Og nu åbner hun op om sit forhold til sin mand Markus. 18 år som par: jalousi, skænderier og adskillelse. Deres lykke truede med at briste …

Sonia Liebing og hendes mand Markus, som ifølge hende selv er hendes største svaghed, har skrevet én sætning til hinanden om deres liv sammen: I gode og dårlige tider. En sætning, der dog også skal efterleves, som Sonia Liebing fortæller magasinet “Freizeit Revue”. “Man skal ikke kun underskrive “på godt og ondt”, men også gøre det til virkelighed.” Sonia Liebing og hendes Markus tager de ægteskabsløfter, som de gav hinanden for næsten 12 år siden, meget alvorligt, understreger hun. “Fordi ethvert forhold har sine op- og nedture.” Og hun og hendes mand Markus er ikke undtaget fra nedturene.

Sonia Liebing har meget med mænd at gøre

“Vi havde det forbandede syvende år, vi fik børn, vi kom igennem svære tider,” siger Sonia Liebing. Hun indrømmer: “Vi var også på nippet til at gå fra hinanden.” Det, der lyder dramatisk, ser Liebing i et helt andet perspektiv: “Det er en del af det. Jeg tror fuldt og fast på det: Hvis noget falder ned, kan du holde det fast – ti gange, tyve gange, tredive gange!” Og alligevel står parret stadig fast ved hinanden. Liebing: “Og hvis der nogensinde er et skænderi, så er det, når vi kører. Vi er begge to dårlige passagerer.”

Og emnet jalousi? Det er ikke noget særligt, siger han. Selv om Sonia er forgudet som en popstjerne. “I branchen har jeg meget at gøre med mænd. Jeg har en effekt, men jeg leger ikke med min charme,” bekræfter hun. “En lille smule jalousi er en del af det, men alt andet ville være patologisk for os.” Men det er der ingen tvivl om, og det lyder som en kærlighedserklæring, når hun siger: “Som Markus er, er han perfekt. Han er min drømmemand!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse