Ny video: Så “Hemmungslos” er Sonia Liebing

Schlagerverdenen er i ekstase! Sonia Liebing, den talentfulde sangerinde, som allerede har erobret hitlisterne med adskillige hits, meddelte på Instagram, at den nye single eller video til “Hemmungslos” vil blive udgivet på fredag den 29. september.

Forventning blandt fans

Meddelelsen blev ledsaget af et kort videoklip, der giver en forsmag på sangen. Fansene er begejstrede! Kommentarer som “Ren forventning”, “Jeg ved allerede, at jeg kommer til at elske denne sang” og “Denne sang er allerede min favorit” oversvømmer deres opslag.

Mange fans er enige: “Hemmungslos” bliver en rigtig ørehænger. Med kommentarer som “Sikke en smuk sang. Du ser smuk ud. En rigtig ørehænger” og “Endnu en ørehænger, jeg virkelig glæder mig til”, er forventningen til sangen tydelig.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af (@sonia.liebing.official)

International begejstring

Selv internationale fans kan næsten ikke vente. En fan kommenterede: “Loving it roll on Friday”, hvilket viser, at Sonia Liebings musik er elsket uden for Tysklands grænser.

Nedtællingen er i gang

Med kun få dage tilbage til udgivelsen af “Hemmungslos” tæller schlagerfællesskabet timerne ned. Det er endnu uvist, hvordan sangen vil blive modtaget af fans, men én ting er sikkert: Sonia Liebing har endnu et hit på hånden!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse