Sonia Liebing: Derfor blev hun arresteret

Foto: Universal Music / Nikolaj Georgiew

Med sit flotte blonde hår og hendes pæne ansigt kan Sonia Liebing faktisk forbløffe alligevel. Schlagerstjernen afslørede overraskende på Instagram, at hun har været blevet arresteret!  Med Sonia Liebing kan du simpelthen ikke forestille dig, at hun nogensinde har gjort noget galt i sit liv.

Men hun har tilsyneladende et hårdt job, fordi det ser ud til, at hun allerede er blevet arresteret en gang! På Instagram satte hun sine fans på prøve med en lille udfordring. I den fremsatte hun et sand/falsk spørgsmål, hendes fans skulle gætte, om hun fortæller sandheden eller det er en falsk historie. Et af spørgsmålene var: “Da jeg var ung, var jeg i min celle uden min egen skyld – sandhed eller løgn?” 77 procent af deres fans mente, at det var en løgn – men det var det ikke!

Uskyldig i cellen

Har Sonia Liebing nogensinde været i fængsel? Ser sådan ud! Dette kan dog registreres under ungdommens synder, som i dette tilfælde endda skete uden hendes egen skyld.

Som teenager var hun sammen med venner på en parkeringsplads ved et supermarked, hvor et par drenge spillede fodbold og skød ind i en port. ”Det var sent på aftenen, og beboerne følte sig sandsynligvis forstyrrede og troede, at nogen ville bryde ind og ringede til politiet. Et par minutter senere stod politiet foran os og tog os med. Så sad jeg der i cellen, indtil det viste sig, at alt var okay, og de kørte os endda tilbage,” forklarer Sonia bagefter. Sejt!

En åbenlys oplevelse, som hun bestemt ikke vil genopleve – uskyldigt eller ej! Sidst men ikke mindst gør Sonia Liebing det klart: ”Jeg var virkelig et meget godt barn.” Nå, vi er beroliget …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse