SchlagerPlanet siger nej til at boykotte Nino de Angelo!

Kilde: Nino de Angelo Facebook

Nino de Angelo bliver boykottet efter hans beslutning om ikke at synge Schlager længere. På SchlagerPlanet mener man det er farligt for medierne at spille menings-politi og siger nej til boykotten!

Efter det store medie “Echo” og “Nino de Angelos” udtalelser om Schlagerindustrien ser man på SchlagerPlanet som en af de største Schlagerportaler i Tyskland, at være tvunget til at kommentere dette.

Nino de Angelo sagde for et par dage siden i magasinet “Bild”:

“Jeg vil aldrig synge Schlager igen. Industrien er hyklerisk og ligeglad. I de store shows med Carmen Nebel og Florian Silbereisen er det altid de samme folk der inviteres. De er alle glatte som en barnenumse. Efterkommere får ingen chance, alt er i fuld planlægning. Det gik jeg ikke med til længere. “

I fremtiden vil han vie sig til Swing-musik, sagde sangeren.

Boykot mod Nino de Angelo? Nej!

Disse udtalelser fra Nino de Angelo om en national radiostation og en mellemstor schlager websted, som en mulighed for at fjerne Nino de Angelo fra programmet eller ikke længere at skrive om ham. Hos SchlagerPlanet er man ikke en del af denne boykot og vil fortsat skrive om Nino de Angelo, hvis det har noget at gøre med Schlager og tysk musik. Vi spiller ikke menings-politiet og anser det også for barnligt og farligt, når medierne gør sådan noget.

Medier som radiostationer eller websteder skal rapportere, ikke dømme. Dette er stadig domstolenes pligt. Det er forkert at sætte folk i den offentlige gabestok! Selv om det desværre er blevet mode på det seneste. Især i dette tilfælde, hvor kritikerne åbenbart har misforstået Nino de Angelo.

Kritik af industrien, ikke Schlager

Sangeren har aldrig talt imod schlager, tværtimod, nævner han endog at efterkommere, i de få tv-shows er nægtet optræden. Det handler ikke om nytilkomne som Ben Zucker eller Vincent Gross, der har to store mærker bag dem med Universal og Sony, nej, det handler om de mange andre musikere i de små mærker, der har lige så meget talent, men besidder mindre vitamin B.

Anklagen om at Nino de Angelo har nedvurderet schlager er nonsens!

Han har i sine udtalelser om schlager industrien sagt at den er “løgnagtig og ligegyldig” og givet nogle eksempler – det er hans ret.

Og han har meddelt sin beslutning om ikke at fortsætte med at arbejde i denne branche, hvilket også er hans ret. Skal man boykotte ham for det? Selvfølgelig ikke.

Hvis der er noget at rapportere om Nino de Angelo i forbindelse med Schlager, vil man fortsætte med at kunne læse det på SchlagerPlanet i fremtiden!

“Patrick Kollmer, Redaktionsleiter SchlagerPlanet”
Kilde: Schlagerplanet.de

Her på Tyskschlager.dk boykotter vi heller ikke nogle.

Det skal du læse