Schlagerchampions aflyst

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det er den schlagerbegivenhed i begyndelsen af ​​året, rigtig mange venter på: Die Schlagerchampions. Men det kommer der desværre ikke noget ud af i år. Schlager-fans kan stadig se frem til et nyt show med Florian Silbereisen.

Den 15. januar 2022 skulle det være tid igen: Florian Silbereisen ville ikke kun fejre en fest med schlagerbranchens stjerner, men også at uddele “Eins der Besten” og dermed hædre årets schlagerstjerner. Men den nuværende situation med corona-pandemien tillader ikke denne dato og de meget omfattende forberedelser til megaschlagershowet. Det meddeler MDR-programdirektør Klaus Brinkbäumer og MDR-underholdningsdirektør Peter Dreckmann aflysningen.

“Alle eksperter advarer om en femte coronabølge og nye højder i antallet af smiittede for januar i år. De råder dig indtrængende til drastisk at reducere kontakt og mobilitet i den næste tid. Med dette in mente, anser vi det for uforsvarligt at gennemføre denne store showproduktion, hvor mange mennesker er involveret. Derfor besluttede vi med tungt hjerte at aflyse “Schlagerchampions 2022”.

Med henblik på sundheden for alle involverede i denne produktion og med henblik på vores sociale ansvar, anser vi aflysningen af ​​denne storstilede produktion som den eneste rigtige beslutning.

I kan stadig se frem til en udsendelse med Florian Silbereisen den 15. januar 2022 – Den nye titel for showet den 15. januar er: SCHLAGERSTART.2022 – SILBEREISEN LEGT LOS!

RELATEREDE ARTIKLER