Semino Rossi sørger for magiske øjeblikke for Florian Silbereisen!

Semino Rossi, den berømte argentinsk-italienske schlagersanger, vil være et højdepunkt i “Schlagerchampions 2024” med Florian Silbereisen med sin nye single “Magische Momente”. Rossi har fortryllet publikum med sin umiskendelige stemme, charme og følsomme tekster i mere end tyve år. Efter sit Top 2-album “Heute hab ich Zeit für dich”, der udkom i 2022, og hvor han viste sig fra sin mest moderne og dansable side, præsenterer Rossi nu den første single, der varsler hans næste album. Med “Magische Momente” giver han bogstaveligt talt sine fans magiske øjeblikke.

Semino Rossi: En karriere fuld af succeser og “magiske øjeblikke”

Semino Rossi har fejret adskillige succeser i sin karriere. Seks af hans albums har ligget øverst på den østrigske albumhitliste, og med “Ich denk an dich”, som udkom i 2006 og blev tildelt dobbelt platin, nåede han helt til tops på den tyske hitliste. Næsten alle hans albums er blevet tildelt mindst guld, mange endda platin, tredobbelt guld, dobbelt platin eller fem gange guld. Den 61-årige exceptionelle sanger har modtaget utallige priser som ECHO, Amadeus, Den Gyldne Stemmegaffel, Eins der Besten, Goldene Henne og mange andre prestigefyldte mediepriser.

Videoen bliver tilgængelig i morgen d. 12 jan kl 10:00

Med “So ist das Leben”, som han udgav i sommeren 2019, kunne han problemfrit bygge videre på sine tidligere succeser og nåede nummer 1 i Østrig og Schweiz og nummer 2 i Tyskland. “Heute hab ich Zeit für dich”, som blev udgivet i foråret 2022, nåede også nummer 1 i Østrig, nummer 2 i Tyskland og nummer 3 i Schweiz.

Den nye single “Magical Moments” af Semino Rossi

Semino Rossi præsenterer nu sin første nye single i næsten et år med “Magische Momente”. Sangen, der byder på en dansabel, moderne lyd af pop og schlager, fortæller om længslen efter kærlighedens magi midt i en hektisk hverdag. Fans kan se frem til en sang, der vækker ægte følelser og opfordrer til at danse og drømme. Singlen “Magische Momente” inklusive den officielle musikvideo udkommer den 12. januar 2024. Semino Rossi arbejder i øjeblikket på sit nye album, som udkommer i 2024.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse