„Schlager-Spaß mit Andy Borg“: Alle gæster og detaljer

Det er snart tid: Sommerpausen for “Schlager-Spaß mit Andy Borg” slutter den 30. september 2023, hvor den nok mest kendte vinbar på tysk tv, med sine hyggelige træborde og mange vintønder, igen bliver fyldt med liv. Andy Borg byder jævnligt schlagerkunstnere og folkemusikere velkommen…

Showets store popularitet kan tilskrives to faktorer. For det første er der den fremragende showmaster Andy Borg, som tryllebinder publikum med sin spontanitet og humoristiske facon. Hans evne til at få det bedste frem i kunstnerne og vise dem fra nye og usædvanlige sider gør showet til en ægte oplevelse. På den anden side er showet kendetegnet ved sin store mangfoldighed. Ud over de store stjerner som Andreas Gabalier eller Kastelruther Spatzen var der også optrædener af unge fremadstormende kunstnere, som benyttede lejligheden til at præsentere sig for et bredt publikum. Det er ægte promovering af unge talenter!

“Schlager-Spaß”: Sommerpausen slutter i 2023

Efter sommerpausen kan fans af serien ånde lettet op. Nye afsnit af “Schlager-Spaß mit Andy Borg” vil blive sendt fra den 30. september. Følgende gæster vil være til stede: Eloy de Jong, Melanie Payer, Vincent & Fernando, Hattinger Buam & Fräulein J. & die Tournedos.

Det store højdepunkt bliver et udvidet liveshow den 24. november under mottoet “Herzenssache” (Hjertesag), hvor stjernerne vil samle ind til børn og unge. Så det bliver et musikalsk efterår, som I seerne allerede nu kan glæde jer til.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse