Sange fra alle årtier med Andy Borg

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Stjerner fra schlagerverdenen som gæster i Andy Borgs vinbar: I februar inviterer SWR-værten dig til en hyggelig aften med schlager, folkemusik og de smukkeste Evergreens.

Denne gang medfører det blandt andet Kastelruther Spatzen, Ramon Roselly, Dennie Christian, Relax og Linda Hesse med deres største hits, og de gamle klassikere udføres også. Kan ses i “Schlager-Spaß mit Andy Borg” lørdag 6. februar 2021 kl. 20:15 på SWR-tv.

Gamle favoritter og aktuelle schlagerhits

Kunstnere fra alle årtier mødes igen i Andy Borgs hyggelige lørdag aften show: Derefter bringer stjernerne minder tilbage om gode tider, og den nye generation af schlagerstjerner viser, at de værdsætter de gamle klassikere.

Ramon Roselly, der startede sin schlagerkarriere i 2020 efter at have vundet “Deutschland sucht den Superstar”, er på scenen med Andy Borg, og sammen synger de Julio Iglesias “Du bist mein erster Gedanke”. Roselly præsenterer også sit nuværende nummer “Unendlich”.

Når Dennie Christian udfører et medley af sine største hits, bør hans berømte version af “Rosamunde”, der var et kæmpe hit i 1970’erne, såvel som “Ich liebe das Leben” af Vicky Leandros ikke mangle. Linda Hesse bringer denne klassiker til scenen.

Kastelruther Spatzen præsenterer deres nuværende single “Liebe für die Ewigkeit” hos Andy Borg; Relax, schlagerbandet fra 1980’erne, bringer deres største hits tilbage på scenen, og Teddy og Lollipops har tysk rock’n roll fra det økonomiske boom med sig.

Uschi Bauer var især begejstret for populære schlager og jodling i 80’erne. Siden hun var på scenen i talentprogrammet “The Voice Senior” i 2019, har hun været tilbage på tv, og der er genforening med Andy Borg.

Dominik Sedlmayr er også gæst i vinstuen, han laver instrumenter ud af skrald og giver et kort lydeksempel.

Sæson uden et studiepublikum

De nuværende optagelser fandt sted uden et studiepublikum. SWR har besluttet at udføre alle studieproduktioner uden tilskuere, indtil yderligere varsel på grund af coronapandemien og kravene fra sundhedsmyndighederne samt anbefalingerne fra Robert Koch Institute.

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse