Sådan reddede Matthias Reim sin søns liv

Det var chokerende, hvad Julian, Matthias Reims søn , skulle igennem.  Matthias er en familiefar og elsker sine børn mere end noget andet. Matthias er stolt af sin “Fantastiske syv”. Sønnen Julian (26) og datteren Marie (22) fulgte endda i hans fodspor. Men denne vej er ikke altid let, især for Julian.

Chokerende, hvad den unge Julian nu afslører. Han kæmpede med alvorlige angstlidelser og panikanfald i årevis : “Jeg havde det for første gang i 2018, da jeg var på Mallorca og vidste ikke rigtig, hvordan min karriere ville fortsætte,” siger Julian Reim, “Jeg begyndte at få hjertebanken, havde problemer med at spise, og jeg brød ud fik kraftige svedture. Jeg kunne ikke betale min husleje eller fylde mit køleskab.”

Hans eneste måde at undgå at ende på gaden var at åbne sit hjerte til far.”Det var ikke rart at skulle ringe til ham og bede om hjælp. Matthias var nettet, der fangede mig. Det er jeg ham evigt taknemmelig for. Han reddede mit liv.”

Julian flyttede ind hos sin far i Tyskland og har nu sin angstlidelse under meget bedre kontrol: “Jeg har fundet mine personlige metoder til at håndtere den,” siger Julian Reim og fortsætter: “Det er blevet meget, meget bedre.” Matthias Reim kæmpede engang med eksistentielle bekymringer. Kender smerten hans søn gik igennem. For han ved, hvor stenet vejen til en stor karriere er.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse