Matthias Reim i Rewe: Så brister hans tålmodighed

Han er en mand, der har oplevet alt det, som livet byder på: Matthias Reim. Fra populær schlagerstjerne til næsten bankerot og tilbage igen. I dag er Reim mere succesfuld end nogensinde før. Udsolgte koncerter, store turnéer, en lykkelig familie.

Men selv en superstjerne som Matthias Reim bliver ikke skånet for de helt almindelige ting i livet. Selv han er nødt til at shoppe nogle gange, som det ses i den nye ARD-dokumentar “Matthias Reim – Mein Leben ist Rock ‘n’ Roll”. Og nogle gange er det ikke så nemt for den 66 årige.

Matthias Reim går i indkøb hos Rew

I dokumentaren beder hans partner, Christin Stark, ham om købe ind til hele familien – spelttoast, kvark – ikke så let for en mand af den “gamle skole”, som foretrækker at udføre traditionelle “mandejobs”, optrådte i weekendens i tv-show “Schlagerchampions”.

“Jeg er kun ansvarlig for de grove ting, så jeg tager mig af forsikringer, reparationer og byggearbejde. Jeg er nødt til at handle ind, når Christin ikke kan gå ud, fordi babyen er på vej, så det er mig, der gør det. Det er derfor, jeg handler hver dag i øjeblikket. Det er ikke min hobby, men jeg er langsomt ved at lære det,” siger han, mens han læner sig op ad indkøbsvognen i det lokale Rewe-supermarked.

Men på trods af daglig træning virker det ikke til at være noget for ham længere. Det ved hans Christian også godt. I starten kæmpede han lidt imod, og det var super sjovt, fordi han altid glemte noget. Nu er han kommet ind i rytmen og tager endda en indkøbsliste med. Jeg tror stadig, han stritter imod den dag i dag, men han gør det, griner den 34-årige.

“Måske skulle Matthias pakke et kort over supermarkedet sammen med indkøbslisten. ‘Hvor er det dumme speltbrød nu? Jeg kan ikke finde det. Jeg leder efter den dumme babymad. Den findes slet ikke. Vi er det forkerte sted. Seriøst, hvor er lortet?‘, brummer Reim gennem gangene i supermarkedet.

Ved kassen er al vreden glemt. ‘Verdammt, ich lieb dich’-sangeren sludrer med kassedamen, stråler og samler endda Payback-point. Og så er det endelig tilbage til familien. Det er nok Reims yndlingsdel af shopping.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse