Sådan fejrer Andy Borg jul med sin Birgit

For Andy Borg er der simpelthen ikke noget bedre tidspunkt end jul. Han afslørede over for StadlPost præcis, hvordan han og hans kone Birgit fejrer julen i år.

Hvordan vil du tilbringe julen 2022?

Allerede før første advent trækker jeg kasser og kasser op fra kælderen og pynter huset fra top til bund. Jeg har ikke noget imod at være lidt kitschet, og hvert år tilføjer jeg en ny nøddeknækker eller en engel eller en kugle.

Jeg har allerede samlet omkring 50 nøddeknækkere og røgelsesbrændere. Når jeg pakker dem ud og sætter dem op, begynder jeg at glæde mig til julen. Jeg nyder juleaften med min kone og vores kat. Så samles vi med familien i ferierne.

Hvad spiser i juleaften?

Min kone og jeg beslutter altid spontant et par dage i forvejen, hvad vi har lyst til at spise til julemiddag. Det er også en tradition hos os.

Giver I hinanden gaver?

Til jul giver man noget, der kommer fra hjertet. Fordi du ønsker at behage en person, som du kan lide, og som du nyder at tilbringe tid sammen med. Hvis I lytter til hinanden og lægger mærke til små hints, er det meget nemt at give gaver.

Vi bruger hele året på at se på, hvad der kan glæde hvem i familien og vennekredsen, og med hvilken opmærksomhed man kan sige tak under træet, og ikke kun en gang om året.

Er der (sjove) traditioner, som I overholder hvert år?

Hvert år ønsker jeg mig vaniljekranse fra Christkindl – og jeg får dem, af min mor!

Hvordan fejrer I nytårsaften?

Lige så hyggeligt som juleaften – bortset fra at vi er fire nytårsaften i stedet for børn kommer meget kære venner på besøg og byder det nye år velkommen til os alle fire.

Og vi bliver oppe lidt længere, skåler for hinanden ved midnat og kæler for vores kat, som slet ikke kan lide fyrværkeri. Ligesom de fleste dyr, der bliver skræmt af fyrværkeri og raketter.

Hvad ønsker du dig for det kommende år 2023?

Sundhed og de berømte tre ord for alle dem, der ikke er begavet med dem.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse