Så godt fungerer deres forhold i dag

Al Bano og Romina Power var et absolut drømmepar. I 80’erne leverede de uforglemmelige iørefaldende melodier med hits som “Semper Semper” og “Felicità”. Men succes holdte ikke kærligheden sammen. I 1999 gik parret fra hinanden. Hvordan er deres forhold nu?

Kærlighedshistorien om Al Bano og Romina Power begyndte så smukt: Da hun var blot 19, mødte amerikanske Romina Power sin mand Al Bano (27 på det tidspunkt). Som et syngende drømmepar stormede de hitlisterne i Tyskland og Italien.

En smuk kærlighedshistorie, der led et tilbageslag i 1994. Hendes elskede datter Ylenia forsvandt sporløst under en rejse til USA. Mens Al Bano har erklæret sin datter død, opgiver Romina Power ikke eftersøgningen endnu. Et bittert skæbneslag, der satte forholdet mellem Al Bano og Romina Power på prøve. Parret gik fra hinanden i 1999.

Selvom de to musikere har været tilbage på scenen sammen siden 2013, slutter sladderen om deres forhold aldrig. Nu har Romina Power pakket ud i et tv-interview om sin eksmand. I et interview med “TGcom24” siger hun: “Vores forhold er fremragende, vi ser aldrig hinanden. Vi snakker i ny og næ. På scenen er det, som om vi aldrig forlod hinanden, alt er det samme som før.”

Romina måtte brænde sit kærlighedsbrev

Da de to stadig var sammen, spillede jalousi en stor rolle. Især Al Bano skulle efter sigende have haft store problemer med, at hans smukke kone var kortvarigt forlovet med den britiske musiker Stash de Rola. Al Bano bad angiveligt Romina om at brænde Stashs kærlighedsbreve. ”Han var ikke jaloux, han var meget jaloux!” husker den nu 70-årige. Spændende indsigt i forholdet mellem to superstjerner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse