Al Bano & Romina Power: Søgen efter hendes datter fortsætter

Billede: Al Bano and Romina Power Facebook

Mens Romina Power fortsætter med at søge efter sin forsvundne datter Ylenia, tror Al Bano ikke længere på at finde hende i live, fortæller de i en ny dokumentar.

Det er dramaet i hendes liv! I 1994 forsvandt den bare 23-årige datter Ylenia fra Al Bano og Romina Power, i den amerikanske delstat New Orleans. Siden da har parret været på udkig efter hende i årevis – uden succes. I 1999 brød de begge ægteskabet. I 2014 blev Ylenia erklæret død af en italiensk domstol. Men de gamle sår er stadig ikke helbredt. Mens Romina Power altid har håbet på at kramme hendes datter igen, gav Al Bano op i søgen efter desillusion.

Hotellet hvor Ylenia Carrisi boede da hun forsvandt

I VOX-dokumentaren “Künstler, die die Welt bewegten”, talte parret så åbent og så længe om det emne, der fyldte dem mest. Det viste sig, at den indfødte amerikanske Romina Power stadig søger efter sin datter: “En mor vil aldrig stoppe med at søge – og det gør jeg stadig. Jeg har hyret folk til at gøre det for mig. ”

Hendes frygt: ” Jeg tror, ​​hun kunne være et sted, nogen holder hende et eller andet sted … Jeg ved ikke, hvad der skete, men der var noget. Gademusikeren hun var med, var i fængsel flere gange. En reel undersøgelse blev aldrig udført, alt var dækket. ” Sangerinden gør også alvorlige indsigelser til det lokale politi: ” Dette er også sket med nogle andre forældre. Mange piger forsvinder hvert år i New Orleans. Intet gøres ved det. Politiet dækker disse ting med. “Hun forsøger at slippe af med forældrene.”

Men har Ylenia virkelig været offer for en kidnapning? Og hvorfor har forældrene ikke fået noget tegn på livet fra deres datter i alle disse år? Al Bano tror ikke på en god afslutning: “Jeg er uenig med Romina. Jeg er en realist. Selvfølgelig respekterer jeg hendes mening, men virkeligheden er anderledes efter min mening. Og når vi taler om det, er det som et sår, der bliver revet op, et sår, der får tårer til at løbe igen. Og det er forfærdeligt for mig at tale om det. Det er altid en smerte, en stor smerte. Jeg foretrækker ikke at tale om det. “

Næppe nogen kan sympatisere med et så stort tab. Det er håbet, at Al Bano og Romina Power i sidste ende vil finde deres fred med den uændrede fortid.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse