Al Bano & Romina Power – Drama: Endelig et spor af deres forsvundne datter!

Har Al Bano & Romina Power endelig fået fred? Endelig er der spor efter deres forsvundne datter, som forsvandt sporløst for 30 år siden.

Romina Power (72) har aldrig opgivet håbet. Selv efter tre årtier siden den mystiske forsvinden af hendes datter Ylenia, som ville være blevet 53 år i dag, drømmer hun stadig om en genforening med sit elskede barn. Nu er der angiveligt nye spor: En privatdetektiv hævder at have fundet Ylenia i USA. Der forsvandt hun sporløst i januar 1994.

Al Bano & Romina Power – en DNA-test giver klarhed

Men – er sådan et mirakel virkelig muligt? Eller ligger der en bedragerisk hensigt bag for at tjene penge? Den tidligere politimand er overbevist om, at den kvinde, han fandt, ligner Ylenia meget og har italienske rødder. Det skal nu officielt fastslås, om hun virkelig er den succesfulde duos længe savnede datter. Hvis hun benægter sin identitet, kan en DNA-test give endelig klarhed.

Der har været mange spekulationer om Ylenias forsvinden – selvmord, mord, flugt eller ulykke. Den 1. december 2014 blev Ylenia officielt erklæret død. Al Bano (81) ser ud til at have affundet sig med dette smertelige tab på et tidspunkt efter sine selvmordstanker. Det gjorde Romina dog aldrig. På sin Ylenias fødselsdag skrev Romina Power for nylig: »Den kærlighed, jeg føler for dig, vil aldrig ændre sig. Og jeg vil altid vente på, at du kommer tilbage.”

Al Bano & Romina Power – vil usikkerheden slutte nu?

Disse ord viser tydeligt, hvor dyb smerten stadig er, og hvor meget uvisheden plager dem. De har allerede flere gange troet på, at de ville kunne omfavne deres mistede datter igen, men hver gang var det forgæves.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x