Al Bano & Romina Power: Sjov info

Foto: ZDF / Max Kohr

To par, et band – og et nummer 1-hit. Vi taler imidlertid ikke om “ABBA”, men om Al Bano på 77 og Romina Power på 68, der startede som kvartet med deres søskende. De havde alt, hvad de havde brug for, for at være lige så succesrige som deres svenske rollemodel. Men så kom kærligheden i spil, og bigband-drømmen braste.

Det var 1971, et år efter deres bryllup. Romina Power havde ideen om at danne et band sammen med Al Bano, hendes søster Taryn Power (66) og Al Banos bror Franco Carrisi (72). Taryns varme stemme svarer til Rominas.

Og Franco (scenenavn Kocis) havde længe haft succes som soloartist, mens Al Bano stadig ventede på hans gennembrud. Med deres første singel “Taca, Taca, Banda” stormede de straks hitlisterne.

I Spanien klatrede sangen til tops. Romina havde endda håbet, at Taryn og Franco også ville blive et par og gifte sig. Ligesom “ABBA”, der bestod af det daværende ægtepar Agnetha Fältskog (70) og Björn Ulvaeus (75) samt Benny Andersson (73) og Anni-Frid Lyngstad (74).

Men kærlighed kan ikke planlægges. Franco blev faktisk forelsket samme år – men med en iværksætterdatter fra sit hjemland. Al Banos bror forlod derefter bandet. Han giftede sig, fik tre børn og grundlagde forlystelsesparken “Carrisiland”.

Adskillelsen havde en god ting: kvartetten blev duoen “Al Bano & Romina Power” – med hits som “Felicità”, “Sharazan” og “Semper, Semper”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse