Roland Kaiser: Ikke flere duetter med Maite Kelly

Med “Warum hast du nicht nein gesagt?” landede Roland Kaiser og Maite Kelly et mega-hit i 2014. Fans har ventet på en efterfølger lige siden. Men det kommer der aldrig, slår Kaiser og Kelly fast.

Kæmpe succes med Maite Kelly

Roland Kaiser og Maite Kelly har uden tvivl skrevet tysk musikhistorie med “Warum hast du nicht nein gesagt?”. Med over 155 millioner visninger på YouTube er musikvideoen til sangen gået helt amok. Alle kan vel synge med på sangen, og selv i dag – næsten otte år efter udgivelsen – bliver titlen stadig spillet til enhver schlagerfest. Men hvad med en efterfølger?

Roland Kaiser ønsker ikke at friste djævlen

Schlager.de spurgte Roland Kaiser personligt: Kunne han forestille sig at indspille endnu en duet med Maite Kelly? Svaret var meget åbent: “Når man har haft sådan en succes, kan man næsten ikke gøre det igen. Maite og jeg sagde begge: “Det gør vi ikke”. Man kan ikke gentage sådan en succes.

Med dette blev fansenes håb nok endeligt knust – men årsagen er mere end forståelig. I en episode af Barbara Schönebergers podcast “Mit den Waffeln einer Frau” er Kaiser endnu mere eksplicit. Han fortæller stolt, at singlen netop er blevet femdobbelt guld. “Det er helt vildt. Det kan jeg ikke gentage. Så jeg vil være forbandet, hvis jeg synger en anden sang med hende.”

Maite Kelly skriver sang til Roland Kaiser

“Men når vi ser hinanden, og når vi har tid, så synger vi den sammen,” tilføjer Roland Kaiser. Så selvfølgelig skal fans ikke undvære flere fælles optrædener af Maite Kelly og Roland Kaiser i fremtiden. Og selv om der ikke kommer flere duetter, arbejder de to stjerner stadig sammen på andre måder. For eksempel har Maite Kelly skrevet sangen “Gegen die Liebe kommt man nicht” sammen med Daniel Sommer og det tidligere Feuerherz-medlem Sebastian Wurth, som er med på Rolands album “Perspektiven”. Så de mister aldrig hinanden af syne…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse