Musikantenstadl – Andy Borg og den farverige cirkus verden.

Manege fri for Andy Borg

Basel/ Schweiz har en mangeårig cirkus tradition, derfor var det klart for Andy Borg – manege fri i Musikantenstadl. Som sjov vil ikke kun Andy Borg optræde som cirkus klovn, men også Heissmann & Rassau alias Waltraus & Mariechen. For et perfekt, musikalsk rammeprogram var som altid, Wolfgang Lindner med sine drenge stadlmusikaten.

Anita og Alexandra Hofmann fejre i år 25 års jubilæum på scenen. De har fået sig et navn som syngende søstre i schlager verden. Sange som “Sommernacht”, “Lass mich heute abend nischt allein” og “Supermann” er hits fra Anita og Alexandra Hofmann. For et par måneder siden ændrede de deres kunstnernavn fra Søsterne Hofmann til Anita og Alexandra Hofmann. Søstre forbliver de dog. Fornylig var Anita og Alexandra sammen med Helene Fischer, Andrea Berg og Michelle ved Florian Silbereisen i “Herbstfest der traüme”, og fejrede starten på deres scene jubilæum.

Andy-Borg-3

Kastelruther Spatzen fejre 30 år i musikantenstadl

Kastelruther Spatzen fejre i år jubilæum. Nobert Rier har sammen med sine kollegaer stået på scenen i 30 år og givet os sange som “Ein herz und eine rose”, “Eine weiss rose” og “Hand aufs herz”. Kastelruther Spatzen tænker grundigt over hvert ny  album, hvilke nye sange tekster der er skrevet og hvilke sange de ønsker at gøre deres fans glade med. Kastelruther Spatzen er også store hits på Facebook og Youtube. Med deres aktuelle album “Plant der lieder” fejre de deres 30 års scene jubilæum.

Kastelruther-Spatzen

Oesch´s die Dritten har som Schweizisk musikgruppe i stadl i Basel, hjemmefordele. “Volksmusik ist international”, “Die jodelsprache” og “Ku-Ku-Jodle” er kun nogen af deres jodle sange. Melanie Oesch med hendes familie præsenterer swing.  Oesch´ die Dritten har et specielt forhold til musikantenstadl. I 2007 vandt de nemlig “stadlstern” i Silverstadl og viste, at de ikke var et engangs tilfælde. Oesch´ die Dritten har etableret sig på volksmusik scenen og er med deres musik en succes, det viser salget også af deres CD og downloads.

Oeschs-die-Dritten-i-Basel-1

 

Nockalm Quintett er også en velkommen gæst hos Andy Borg i Musikantenstadl. I over 30 år har Nockalm Quintett været på schlager scenen. “Ja”, “Einer von uns lügt”, “Zieh dich an und geht”, “Mit den augen einer frau” er sang tekster der skiller sig ud af schlager. Nockis er et succes schlager band fra Østrig, selvfølgelig har den unikke stemme fra Gottfried Wüncher hjulpet. Nockalm Quintetter nu også på Facebook hvis man vil følge dem der.

Nockalm-i-Basel-1

Søskende Weber som unge talenter i Musikantenstadl Basel

Søsterne Weber, er Maya, Doris og Sandra, vil være de unge talenter i Musikantenstadl i Basel og i Silverstadl i Klagenfurt, hvor de vil kæmpe om “Stadlstern 2013”. Med mange gæster, store stemmer og spændende artister kan vi glæde os til Musikantenstadl i Basel.  Musikantenstadl bliver vist i morgen den 16.11.2013 kl. 20.15 på ORF2, ARD og SRF1.

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse